Sportiwnyj
Coś Ty zrobił temu misiu
Odpowiedz do tematu
:
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
piękna kolekcja ,żal tylko, że w porównaniu z resztą w takim marnym stanie owalny wostok , dałbym też ładniejszy pasek dla poljota 55g
:
Mały tuning optyczny, siakieś wskzówkowe zawirowania czy cuś. Niech ucieszy potencjalnego nabywcę.
:
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2013-01-01, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
Ten sprtowiec ma fajny mechanizm reszta to różnie bywa tarcza była ratowana z zielonawego nalotu od jakiegoś smaru nie usuwalnego izopropylem. Na allegro jest bo mi się w pudełku nie mieści, wymienić tarczę i jest sportowiec pełną gębą, cena nie jest za wysoka. Jak nie sprzedam a kupię trupka to będę miał części . Pasek do 55g mi pasuje idealnie Owalny wostok jest po dziadku. Dlatego go trzymam. On z nim robił wszystko. Przekopywał ogródek kosił trawę naprawiał samochód.
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2013-01-01, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Jakbyś chciał go kiedyś reanimować to posiadam do takiego białą tarczę, choć nie wiem czy by pasowała do złotej koperty (u mnie był w srebrnej ale się jej ucho ułamało i mechanizm poszedł gdzieś w kumotrów).
klamocik007 napisał/a: |
Owalny wostok jest po dziadku. Dlatego go trzymam. On z nim robił wszystko. Przekopywał ogródek kosił trawę naprawiał samochód. |
Jakbyś chciał go kiedyś reanimować to posiadam do takiego białą tarczę, choć nie wiem czy by pasowała do złotej koperty (u mnie był w srebrnej ale się jej ucho ułamało i mechanizm poszedł gdzieś w kumotrów).
po skończonej partii i królowie,
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
:
Dzięki. Ale chce go zachować w oryginalnym stanie. Bez ingerencji, to jest paniątka. Dziadek w takim chodził i z takim paskiem i tego nie zmieniam. Mogę sobie kupić inny nowy
:
Nie zbieram radzieckich i rosyjskich ale kiolekcja wygląda imponująco.
Gratuluję
Gratuluję
:
Bardzo ładny sprzęt AGD
Gratulacje.
Gratulacje.
:
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2013-01-26, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
A ja w pudełku znalazłem trupka za 2 złocisze włożyłem w niego 20 i jest moja pierwsza czerwona 12 myślałem że one są trochu większe.
zegarek z 51 roku
[ Dodano: 2013-02-23, 11:34 ]
Najnowsze nabytki. Sam się zaskoczyłem że mi się trafiły. W sumie to tylko 100PLN
Poljocik de luksiak w bardzo dobrym stanie jedynie to chyba koronka nieoryginalna.
No i stalowy Poljot 55g Mam białego teraz czarny. Jedynie plexi do wymiany bo trochę pęknięta i nieoryginalna.
[ Dodano: 2013-02-26, 20:46 ]
Zapomniałem porobić zdjęcia kieszonce kupionej pod koniec stycznia. Minerva najwyraźniej z przeznaczeniem do armii. Piękna jest
zegarek z 51 roku
[ Dodano: 2013-02-23, 11:34 ]
Najnowsze nabytki. Sam się zaskoczyłem że mi się trafiły. W sumie to tylko 100PLN
Poljocik de luksiak w bardzo dobrym stanie jedynie to chyba koronka nieoryginalna.
No i stalowy Poljot 55g Mam białego teraz czarny. Jedynie plexi do wymiany bo trochę pęknięta i nieoryginalna.
[ Dodano: 2013-02-26, 20:46 ]
Zapomniałem porobić zdjęcia kieszonce kupionej pod koniec stycznia. Minerva najwyraźniej z przeznaczeniem do armii. Piękna jest
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2013-01-26, 18:26, w całości zmieniany 1 raz