Zanabyłem kilka ciekawostek z nowego, bardzo interesującego źródełka...
Dziś pierwsza...
Kryształ z 64 roku w wersji "full wypas"
Odpowiedz do tematu
: Krystaliczna precyzja
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-03-22, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-03-22, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Świetny jest!
Ten sam werk co w Svedosa Mołni ?
Ten sam werk co w Svedosa Mołni ?
:
Ale wypas
Zazdraszczam
Zazdraszczam
:
No proszę jaka ładna perełka, rzec można kryształ
Gratulacje i zazdraszczam
Gratulacje i zazdraszczam
:
Szczerze z całego serca zazdraszczam tego Kristala, do tego nienawidzę bezinteresownie, ja nie mam żadnego Kristala. No i ten werk, miód malina i orzeszki.
:
Nie chce tu jakos podpasc , ale werk az prosi sie o jakiegos moda z przeszklonym deklem.
Fajny ten krysztalek
Fajny ten krysztalek
:
Życzę Ci aby takowe źródła nigdy nie wyschły
Piękna sztuka...
Wtrącę jeszcze zapytanie, może komuś zbywa taka dewizka, jak na zdjęciu powyżej?
Piękna sztuka...
Wtrącę jeszcze zapytanie, może komuś zbywa taka dewizka, jak na zdjęciu powyżej?
:
Piękna wersja - większość mechanizmów z mikroregulacja ma wykończenie typowe dla późniejszych Mołni, a ta jeszcze w paski, jak 15-kamieniowe z lat '50. Cudeńko.
Ну, погоди!
:
Piękny Kristal, widzę że Kumotrowie już robią sesję nienawiści, w takim razie nie będę pisał, że ja też mam takiego Kristala, bo i mnie się dostanie
Radek, widzę że masz dojście do niezłego źródełka i pewnie nie zdradzisz skąd ono wybija
Radek, widzę że masz dojście do niezłego źródełka i pewnie nie zdradzisz skąd ono wybija
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-03-23, 22:36, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Nie zdradzę źródełka
Mogę jednak porosić źródełko czy nie "dałoby mi" czegoś konkretnego dla kolegi
Napisze jednak o nim smutną a przewidywalna prawdę...
Urok osobisty na nie nie działa...
Daje się z niego czerpać tylko gdy przyprowadza się przyjaciół... zwłaszcza Benjamina Franklina i Ulyssesa Granta, mile widziani są również Zygmunt Stary i Władysław Jagiełło, źródełko nieźle toleruje też Andrew Jacksona i Kazimierza Wielkiego
Mogę jednak porosić źródełko czy nie "dałoby mi" czegoś konkretnego dla kolegi
Napisze jednak o nim smutną a przewidywalna prawdę...
Urok osobisty na nie nie działa...
Daje się z niego czerpać tylko gdy przyprowadza się przyjaciół... zwłaszcza Benjamina Franklina i Ulyssesa Granta, mile widziani są również Zygmunt Stary i Władysław Jagiełło, źródełko nieźle toleruje też Andrew Jacksona i Kazimierza Wielkiego
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-03-23, 22:36, w całości zmieniany 1 raz