Szukam: Bartnik, Podwapiński "Zegarmistrzostwo"
Odpowiedz do tematu

:
Panowie, czy to jest gdzies w necie - jesli tak moglbym prosic PW z linkiem?

Pozdrawiam
strix

:
podnoszę temat....

Wy macie zegarki ja mam czas...
:
W necie nie spotkałem, ale u mnie...................

:
Na ftp-ie leży i się kurzy

The future will start tomorrow, not today.

G. Gerlach - polskie zegarki
Szymon
[Usunięty]
:
Posiadam wszystkie cześci w PDFie i jeszcze kilka innych książek. Jak trzeba to wrzucę gdzieś na jakis dysk googlowy albo coś. Moge dac linka na PW.

:
A możesz ten dysk nagrać i wysłać mi do domu....?????

I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
ale dodaj jeszcze jakąś propozycję korupcyjną typu "zwracam za przesyłke i dodaje na wypasione piwo z małego browaru" ;) :))

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
tego nie dodaje bo wiadomo przecie że SZLACHECTWO zobowiązuje ;)

I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
Innymi słowy - boso ale w ostrogach...

Wy macie zegarki ja mam czas...
:
Panowie powtórzę jeszcze raz post Yakovleva :facepalm:
Yakovlev napisał/a:
Na ftp-ie leży i się kurzy

:
Eeeech... co za Melepety. Trzeba wziąć za rączkę i poprowadzić ?
W koszu trzeba poszukać, w koszu na forum, pierwszy podwieszony temat "ftp... itd".

Potrzebny tylko jakiś prosty klient ftp. Może być TotalCommander, freeCommander lub np. FileZilla. Można też bezpośrednio przez przeglądarkę (Firefox spokojnie daje radę) ale przez klienta jest znacznie szybciej.

No chyba, że wolicie nagrywać i wysyłać sobie płytki, to już nie wtrącam się w Wasze kontakty towarzyskie ;)

The future will start tomorrow, not today.

G. Gerlach - polskie zegarki
:
niektórzy preferują starą metodę wysyłania listów - nie jesteśmy wszyscy niewolnikami nowych technologii :foch:
Weźcie pod uwagę że część może nie wiedzieć i krępować się spytac jak krok po kroku coś ściągnąć lub po prostu nie chcieć uczyć się nowych rzeczy komputerowych

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Rafał jak chcesz tą literaturę, to mogę Tobie zgrać na płytkę i podrzucić na zlocie.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum