ROBOCZY WÓŁ
Odpowiedz do tematu

: ROBOCZY WÓŁ
Prosta zasada umieszczamy TU foty naszych zegarków które służą nam w specjalnych warunkach
roboczo-warsztatowych.

Każdy zapewne ma takiego łocza ale może waha się go pokazać bo taki nieładny cool

Mile widziane zegareczki obdrapane,porysowane ze zmęczonymi paskami i kajdanami.

Mój przykład :D
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img]

Ostatnio zmieniony przez Volturi 2012-12-29, 19:49, w całości zmieniany 3 razy
Czas jest moim sprzymierzeńcem.
:
Ja nie mam. Szanuje kazdy zegarek. Nawet gdybym mial dziszoka, to pewnie tez bym dbal o niego.

:
dtox napisał/a:
Nawet gdybym mial dziszoka.....

No właśnie...To po co te dziszoki ?
Ci co je kupują, to przeważnie po to, żeby był wytrzymały, do tyrania, na rowery, do sportu.
A tam zawsze może coś się zdarzyć...
A są w sumie głównie kupowane wbrew swemu przeznaczeniu. Ci co mają, dbają jak o garniturę cool
A bez sensu się to wydaje...

:
Proszę trzymać sie tematu i czekam na Wasze zmęczone łocze ;)
No pokazywać te porysowane i zabrudzone ''piękności '' :oops:

Czas jest moim sprzymierzeńcem.
:
Może nie jest jakiś specjalnie styrany, ale swoje przeszedł. Tani, plastikowy kwarc. Kupiłem go 4 lata temu i przez 3 lata służył mi jako EDC (o zgrozo!). To były czasy kiedy nie miałem pojęcia o zegarkowej etykiecie. Dzisiaj zakładam go tylko w warunkach szkodliwych dla mechaników. Bateria dalej trzyma, indiglo ładnie świeci. Wciąż nie wiem jak mogłem tak długo nosić zegarek mniejszy niż nawet sejkofajf z lat '60.

:
Głupia sprawa, ale ja chyba o zegarki dbam odruchowo. Do ciorania zakładam małe Mako, bo tanie i dobre. Obejrzałem to teraz i ani jednej ryski. Zupełnie nic, nóweczka, więc nie mogę się pochwalić bliznami. :shock:

Fota stara, ale poza paskiem nic się nie zmieniło.

pozdrawiam
Narfas

:
Narfas, młotek itp. narzędzia też obsługujesz w makowcu?

:
Mroovkoyad napisał/a:
Narfas, młotek itp. narzędzia też obsługujesz w makowcu?

Ta, ale na szczęście zegarek noszę na lewej, a raczej w nadgarstek się nie walnę. Przyznaję że zdejmuję do wiertarki i siekiery (ale akurat ich rzadko używam). Jak tak pomyślę to z narzędzi używam głównie śrubokrętów, co jest doskonałą okazją do nakręcenia zegarka. cool

pozdrawiam
Narfas

Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-12-29, 20:28, w całości zmieniany 1 raz
:
:złośliwiec:

Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Czasami sie zdarzy że wygląda jak poniżej, i nie jest to charakteryzacja pod zdjęcie

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Dwa g-shocki i timex, nie boją się upierdzielenia zaprawą czy farbą, timex sponiewierany fest. Jutro foty w świetle dziennym.

:
:złośliwiec:

Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni :/
:
Tutaj wyczyszczony i z nowym paskiem pozuje do zdjęcia, ale zazwyczaj ten Poliocik towarzyszy mi w pracach fizycznych.

Dzis też pracowal razem ze mną :)

People are strange when you're a stranger
:
Nie będę odkrywczy - dżiszok :)

:
tak wyglądał w trakcie pracy

a tak po

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum