Zodiac Sea Dragon
Odpowiedz do tematu

: Zodiac Sea Dragon
Tak na szybko - czy wskazówki we wszystkich Zodiacach Sea Dragonach są wymienne tzn. czy różne wersje kolorystyczne będą pasować do tego modelu ale innej wersji kolorystycznej? Gdzie ewentualnie kupić taki komplet. Przeszukałem zatokę, wujeg google też nie poradził. Chyba że ktoś ma jakiegoś szrota

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
A na jakie byś się chciał zamienić?

Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
mam all black i z czytelnością odczytu godziny jest kiepsko - czarne wskazówki przy czarnej tarczy i kopercie są mało widoczne. Na zdjeciach wygląda to ok ale wrealu już mniej niestety. Koncepcja jest taka żeby zamienić je na jakiekolwiek inne najlepiej jakieś kolorowe choć białe też byłyby ok. W ostateczności kupię farbkę modelarską taką monster green świecący i maznę.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ja mam w swoim białym srebrne i z widocznością ich też jest słabo.

:
No to się zamieńcie!

:
jezeli pasują to jest to jakaś koncepcja hmmm

:
U mnie w v-wolfie srebrne z białym wypełnieniem i wszystko bardzo czytelne.

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Można to zrobić, ale po świętach.
W razie gdyby któremuś z nas nie konweniowały, po prostu odeśle się z powrotem.

:
To chyba logistycznie najlepiej byłoby żeby jeden drugiemu wysłał cały zegar i adresat dokona operacji u zegarmajstra obejmujacej dwa zegary. Wrócimy do tematu po świętach - chyba że na zlocie wiosennym znajace się na sprawie kumotry dokonają operacji. hmmm

:
Cytat:
chyba że na zlocie wiosennym znajace się na sprawie kumotry dokonają operacji

Ha ha juz to widze bedzie tak jak z dziurkami w sławnym pasku :)) :)) :))

:
Ciniol napisał/a:
kumotry dokonają operacj

No a potem koniecznie test szczelności należałoby zrobić.
Ogórki powinny być :P

:
Ciniol napisał/a:
na zlocie wiosennym znajace się na sprawie kumotry dokonają operacji. hmmm

O totototo :)) !

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum