Odpowiedz do tematu
:
Zazwyczaj dla takiej panienki to zegarek biały, zegarek czarny i zegarek drogi (znaczy najpierw doczepić do łańcucha, a potem dać klientowi, żeby od razu widział, że nie ukradnie).
:
Niestety ale masz rację.
Zapewne są w tym fachu kompetentne sprzedawczynie jednak ja takiej nie spotkałem.
Najczęściej zegarkami zajmuje się "kolega" i jego wołają a jeśli akurat ma wolne to można sobie co najwyżej pooglądać.
A powyższe dosie nie są takie ostatnie, może nie wyróżniają się na korzyść z tłumu diverków ale i nie wala po oczach jak na przykład niektóre Edoxy, w tym samym zresztą salonie sprzedawane
Blaz napisał/a: |
Zazwyczaj dla takiej panienki to zegarek biały, zegarek czarny i zegarek drogi (znaczy najpierw doczepić do łańcucha, a potem dać klientowi, żeby od razu widział, że nie ukradnie). |
Niestety ale masz rację.
Zapewne są w tym fachu kompetentne sprzedawczynie jednak ja takiej nie spotkałem.
Najczęściej zegarkami zajmuje się "kolega" i jego wołają a jeśli akurat ma wolne to można sobie co najwyżej pooglądać.
A powyższe dosie nie są takie ostatnie, może nie wyróżniają się na korzyść z tłumu diverków ale i nie wala po oczach jak na przykład niektóre Edoxy, w tym samym zresztą salonie sprzedawane
:
Wydaje mi się, że czytałem na konkurencyjnym forum ( przy okazji afery, że ktoś został żle potraktowany itp, jakieś skargi) , iż Panie w Kruku przechodzą jakieś tam szkolenie...
Ja nie mam nic do zarzucenia obsłudze Apartu. Jest miła, ma w miarę dobry gust, potrafi doradzić, da znizkę. Co do zegarków to po części się nie dziwie
Ja nie mam nic do zarzucenia obsłudze Apartu. Jest miła, ma w miarę dobry gust, potrafi doradzić, da znizkę. Co do zegarków to po części się nie dziwie
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Takie szkolenie przechodzą wszystkie miłe panie we wszystkich sklepach. Dochodzę do wniosku, że nie przechodzą szkolenia na temat co aktualnie sprzedają, bo ta wiedza jest im niepotrzebna po prostu. O każdym zegarku można powiedzieć, że jest ładny, że "trafia w pana gust, że pasuje do pańskiej (niedomytej) twarzy i że jeśli pan się ładnie uśmiechnie to dostanie pan 20 procent rabatu tylko dla pana, bo nie każdy taką dostaje."
Apa13 napisał/a: |
Jest miła, ma w miarę dobry gust, potrafi doradzić, da znizkę. |
Takie szkolenie przechodzą wszystkie miłe panie we wszystkich sklepach. Dochodzę do wniosku, że nie przechodzą szkolenia na temat co aktualnie sprzedają, bo ta wiedza jest im niepotrzebna po prostu. O każdym zegarku można powiedzieć, że jest ładny, że "trafia w pana gust, że pasuje do pańskiej (niedomytej) twarzy i że jeśli pan się ładnie uśmiechnie to dostanie pan 20 procent rabatu tylko dla pana, bo nie każdy taką dostaje."
:
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-12-10, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
Blaz, ze śmiechu zalałem biurko kawą
Masz racje, maja sprzedać i to się liczy 20% to w TT dają
Masz racje, maja sprzedać i to się liczy 20% to w TT dają
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-12-10, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
To samo miałem napisać
prezesso napisał/a: |
Dla mnie takie trochę bez wyrazu...
Niby wszystko ok, ale jak się przypatrzyć to wyglądają jak trochę lepszy parnis. Na minus lupka, koronka, która wygląda jak od innego modelu i maskownica, która raczej jest blaszkowa. Poza tym interesujące - za tysiaka bym rozważył... |
To samo miałem napisać
:
Wersja z pomarańczowymi akcentami mi się mocno kojarzy z 200m Parnisem Słonia, ale ogólnie... nosiłbym Tysia można by dać
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
w ogole mi sie nie widzi, jakas taka odpustowa, logo za duze, ogolny design bez polotu, mogloby byc klasycznie, ale ktos pomyslal, ze trzeba urozmaicic i jest taki brzydszy parnis
tysiaka bym nie dal...
tysiaka bym nie dal...
beceen | ***** ***
:
A moim zdaniem całkiem przyzwoity zegarek, nic szczególnie błyskotliwego, ale też nic co by go przekreślało, no może cena, bo obecna to jednak przesada.
:
Diver jakich wiele, nie najładniejszy ale też i nie paskudny.
Cena faktycznie przesadzona, pewnie pod doxowe Suby skalkulowali
Cena faktycznie przesadzona, pewnie pod doxowe Suby skalkulowali
:
Odpowiedz do tematu
Nieporównywalnie.
Jednak "oceany" mogłyby być tańsze biorąc pod uwagę to, co za tę cenę otrzymujemy więc pewnie ich cena jest "pod legendę" marki
[ Dodano: 2012-12-18, 18:15 ]
Fotki forumowicza karol1302 z KMZiZ
Mówcie co chcecie ale na tych fotkach mnie się podoba
Tylko ta cena...
Jednak "oceany" mogłyby być tańsze biorąc pod uwagę to, co za tę cenę otrzymujemy więc pewnie ich cena jest "pod legendę" marki
[ Dodano: 2012-12-18, 18:15 ]
Fotki forumowicza karol1302 z KMZiZ
Mówcie co chcecie ale na tych fotkach mnie się podoba
Tylko ta cena...