Cytat: |
Technical Details
Type: MARINE Chronograph Edizione BRONZO MovementETA Valjoux 7753 TOP, Soigné-Finish , swiss made 25 Jewels.. CHRONOMETER Certificate COSC Swiss made STEINHART-Rotor gold plated with Logo engraving.. Case: Bronze satined Back: Stainless steel screwed, sapphire crystal Diameter: 48,0 mm height: 17,5 mm Weight: 161 g Dial: SANDWICH green/black with Superluminova C3 Crystal: sapphire, domed, with double anti-reflecting coating on the interior side Bezel: Bronze satined with tachymeter Indices: Superluminova green C3 Lug width: 22 mm WaterRes: limited water resistant, no swimming, no shower Strap: Spezial Strap MEVA handmade, vintage Buffalo leather brown with contrasting green stitches 26x22 mm Buckle: Bronze pin buckle Pre-V screwed-in 22 mm with logo |
Odpowiedz do tematu
: STEINHART "MARINE Chronograph Edizione BRONZO"
:
Świetnie to wygląda Tylko cena poza zasięgiem pewnie Poza tym się zestarzeje...
:
Kurcze. To jest tak bez sensu, że mi się podoba!
Kolorek miodny.
Kolorek miodny.
Skate or die!
:
Rudi, to że to "twórcza inspiracja" to wiadomo od dawna. Za to stenek fajnie kolorki dobrał, tarcza kanapka z zielonym, świetny pasior (szkoda tylko, że docinany).
:
A mnie się wydaje, że fotki dobrze zrobione... i raczej bym nie kupił.
World Wide Watches
:
Steinhart niezły. Nosiłbym.
Rudi: dziesięc pompek za te faszystowskie propagande
Gburezza
del corpolo
Rudi: dziesięc pompek za te faszystowskie propagande
Gburezza
del corpolo
:
Ma coś w sobie, taka surowizna prosto z obrabiarki żywcem ściągnięta
:
Na tych przemyślanych zdjeciach wygląda fajnie. Ciekawe czy czar nie pryska w bezpośrednim starciu.
Kuba
:
Miałem/mam kilka Steinhartów i z reguły na żywo nie tracą Ten świetny - jest limitowany do 55 egzemplarzy -nakład wyprzedał się w całości w kilka godzin
quub napisał/a: |
Na tych przemyślanych zdjeciach wygląda fajnie. Ciekawe czy czar nie pryska w bezpośrednim starciu. |
Miałem/mam kilka Steinhartów i z reguły na żywo nie tracą Ten świetny - jest limitowany do 55 egzemplarzy -nakład wyprzedał się w całości w kilka godzin
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Aha no to nie ma o czym dyskutować.
Kuba
:
Chyba nie kupiłeś kolejnego Stenka ?
Iks napisał/a: | ||
Miałem/mam kilka Steinhartów i z reguły na żywo nie tracą Ten świetny - jest limitowany do 55 egzemplarzy -nakład wyprzedał się w całości w kilka godzin |
Chyba nie kupiłeś kolejnego Stenka ?
World Wide Watches
:
W tym jego urok, że się zestarzeje
Podoba mi się bo koronki są w tym samym kolorze a nie stalowe jak w większości tego typu produkcji.
Jak myślicie, one też są z brązu? Mogą się powycierać szybciej...
PS
Też bym nie kupił ale na fotkach wygląda jak milion dolarów
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-12-08, 09:14, w całości zmieniany 1 raz
Słoniu napisał/a: |
Świetnie to wygląda Tylko cena poza zasięgiem pewnie Poza tym się zestarzeje... |
W tym jego urok, że się zestarzeje
Podoba mi się bo koronki są w tym samym kolorze a nie stalowe jak w większości tego typu produkcji.
Jak myślicie, one też są z brązu? Mogą się powycierać szybciej...
PS
Też bym nie kupił ale na fotkach wygląda jak milion dolarów
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-12-08, 09:14, w całości zmieniany 1 raz
:
Wiadomo było, że i Steinhart zrobi z brązu.
Za kilka lat widzę te posty w stylu: "Nie zestarzał się jak na zdjęciu. Ma takie zacieki jak na garnku u sąsiada-studenta. Reklamować?".
Za kilka lat widzę te posty w stylu: "Nie zestarzał się jak na zdjęciu. Ma takie zacieki jak na garnku u sąsiada-studenta. Reklamować?".
:
Odpowiedz do tematu
Jeszcze nie, czekam na jakieś premiery
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW