Nic nie widziałem. To Ty tawariszcz felek pisał o paprochu.
Teraz za późno na płacz nad rozlanym mlekiem.
Wygrał wodnik wesssssał wszystko, została koperta i wklęsłe szkiełko.
Ale mogę Ci drogi Feliksie odesłać całą zawartość worka z wodnika do poszukiwań paprocha
A na serio na razie chodzi chodzi, czyli jakieś 6 godzin.
Polska Poczta czyni cuda.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
To byłby zawodny, musiałby być serwsowany i bylby 30 razy mnie dokładny na oko
Co Wy kurka z tym kwarcowstretem
Pzdr
Spinner
Bibliotek@rz napisał: |
Ten Casio jest przefajny Kurcze, jakby to nie był kwarc... |
To byłby zawodny, musiałby być serwsowany i bylby 30 razy mnie dokładny na oko
Co Wy kurka z tym kwarcowstretem
Pzdr
Spinner
:
Dobra Spinner, przyznam się mam 5 lub 6 kwarców, i jakoś muszę z tym żyć
:
kfarce szoncom
Olipai jak to Olipai tani i tani !
Wahin Czy paproch to ziarnko ryżu
Olipai jak to Olipai tani i tani !
Wahin Czy paproch to ziarnko ryżu
:
Ja bym to przeżył gdyby była płynąca sekunda. Są w ogóle kwarce z płynącą sekundą??
Spinner napisał: |
To byłby zawodny, musiałby być serwsowany i bylby 30 razy mnie dokładny na oko Co Wy kurka z tym kwarcowstretem Pzdr Spinner |
:
Są mechanizmy kamertonowe.Nie ma balansu a sekundnik płynie idealnie równo.Producentem i włascicielem patentu była (jest?) Bulova.
:
Nie bardzo wiem jak jest z trwałoscią takich mechanizmów .Te wszystkie nowe wynalazki jakos mnie nie przekonują.Citki z tym ich eco padają jak muchy po pięciu szesciu latach.
:
Kurcze, jakoś sobie kiedyś uroiłem że jeśli kwarc to tylko z płynącą wskazówką...(ew. G-Shock z cyfrowym wyświetlaczem). Ja po prostu nie lubię tej sekundy przestoju na tarczy kiedy nic się nie dzieje i podświadomie myślę- kurcze, zepsuł się A tu patrzę za chwilkę i sekunda przeskakuje dalej...to nie na moje skołatane nerwy Okropnie irytuje mnie to w moim Seiko 6138, gdzie sekundnika w ogóle nie ma, bo subtarcze robią za minutową i godzinową tarczę stopera, a wskazówka główna za sekundnik
:
Zostaje ci kamerton.
Jeśli dam radę (od razu mówię ze mogę nie poradzić) pokażę zdjęcia swojego kamertona po południu. Fajnie to wygląda.
Jeśli dam radę (od razu mówię ze mogę nie poradzić) pokażę zdjęcia swojego kamertona po południu. Fajnie to wygląda.
:
Ok Ale jak nie dasz rady teraz to po przyjeździe obowiązkowo!
Może sobie jakiegoś sprawię, bo ostatnio znowu podobają mi się vintage 'owe zegarki
Może sobie jakiegoś sprawię, bo ostatnio znowu podobają mi się vintage 'owe zegarki
:
Vintage 'owe zegarki górą, były dobrze wykonane i nie "czuć" ich było plastikiem, mają coś w sobie, rzekłbym że duszę i chyba coś w tym jest.
:
Garniturowiec w stanie NOS:
Pierwszy u nas PVD:
I COŚ:
Pierwszy u nas PVD:
I COŚ:
:
Jednak żółtego wziąłeś??
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Będzie z białym bezelem - taka limitacja w limitacji.