Witam, mam mało zegarków ale postanowiłem zrobić swój temat i zamieszczać moje nowe nabytki.
Wars
Majak
Buran
Poljot 55g
Sława chorągiewka
Poliot de luxe w stali
Kirowskije
Mołnia z mikroregulacją
Ural
Mołnia z gwiazdą
Mołnia z 1950r.
Iskra
Mołnia
Moskwa
Bałtyk
Kirowskije
Pabieda
Stolicznyje
Sportiwnyje
Łucz
Amfibia
Poliot
Unitra Warel
Ruhla Digital
Zwiezda
Junior
Start
Kama
Kama
Kama
Poljot budzik
Kirowskije
Wostok
No i nie pasujące do działu
Elgin
Alpina
UOT
Mała pasówka
Zegaren z Nancy
La Rochette
Odpowiedz do tematu
: Zbiorek Klamocika
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2012-12-14, 00:06, w całości zmieniany 4 razy
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2012-12-14, 00:06, w całości zmieniany 4 razy
:
całkiem zgrabna kolekcyjka graty
:
klamocik007 po stanach zegarków wnoszę że chcesz gonić kolekcję Slavnego Hansa - czego oczywiście Ci życzę. Piękne zegarki w ładnym stanie. Ja u siebie niestety większość mam w stanie dużo gorszym.
po skończonej partii i królowie,
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
: Re: Zbiorek Klamocika
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2012-11-30, 09:05, w całości zmieniany 1 raz
Klamocik świetne zegarki, gratuluję A za Majaka, Kirowskiego i Burana przyjmij szczere wyrazy zazdrości
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2012-11-30, 09:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2012-12-13, 23:58, w całości zmieniany 3 razy
usunięto
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2012-12-13, 23:58, w całości zmieniany 3 razy
:
Pięknie! Unitra i Ruhla świetne, i Sława chorągiewka której nie miałem okazji wcześniej podziwiać
:
Fajna kolekcja, choć trochę od Sasa do Lasa.
Czy Bałtyk ma aby oryginalną kopertę? Chyba ta tarcza występowała tylko w złoconych?
W kazdym razie gratulacje!
Czy Bałtyk ma aby oryginalną kopertę? Chyba ta tarcza występowała tylko w złoconych?
W kazdym razie gratulacje!
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2012-11-30, 14:52, w całości zmieniany 2 razy
Mam i złotą kopertę ale w fatalnym stanie jak znajdę inną to wymienię. Te nowsze są jedynie do noszenia. Szukam głównie z lat 50-70 i kieszonek. a jak się coś ciekawszego trafi to staram się kupić. Te nowsze głównie do noszenia. Kila też dostałem w prezencie od znajomych więc nie mogłem ich nie przyjąć. Oto moje podstawowe pudełko:
Widać, że Kirow i Mołnia przeważa.
Widać, że Kirow i Mołnia przeważa.
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2012-11-30, 14:52, w całości zmieniany 2 razy
:
Piękna kolekcja, a tego Łucza szczerze zazdraszczam. Dobrze, że śnieg wkrótce to i zaspę znajdziesz łatwo.
Pozdrawiam
Waldek
Waldek
:
...a ja się zastanawiałem gdzie moja skrzyneczka się podziała
...GRATY...
...ten kącik kieszonkowy to słuszna koncepcja... choć MSZ każda cebulka powinna mieś swój własny wyściełany boks co by po wyjęciu jednej wszystkie samopas nie latały...
...GRATY...
...ten kącik kieszonkowy to słuszna koncepcja... choć MSZ każda cebulka powinna mieś swój własny wyściełany boks co by po wyjęciu jednej wszystkie samopas nie latały...
:
Świetna kolekcja gratulacje, muszę kiedyś dorwać tego arktycznego burana ostatnio mnie prześladuje
:
klamocik007, no więc tak dał cwaniaczek na rozgrzewkę kilka sztuk , co by rynek wybadać a później jak przydyndał z grubej rury może mi już Osoba się nie kłaniać i adres do wysyłki mogę wysłać mniodna kolekcja -szacunek
:
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2012-12-13, 23:59, w całości zmieniany 1 raz
Najnowsze nabytki
Sportiwnyje 3-56
No i złocone indeksy na mechaniźmie
Mołnia 2-55
Sportiwnyje 3-56
No i złocone indeksy na mechaniźmie
Mołnia 2-55
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2012-12-13, 23:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Ładni i zdrowi Rusowie, zarąbiste kieszony zagramaniczne! Zazdraszczam stanu i stanu posiadania