AVIATOR z Izraela
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
Tomek napisał/a:
A to nie ten izraelski?

Myślę, że tak.

I dlatego scaliłem tematy.

Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-12-11, 13:31, w całości zmieniany 1 raz
maciek
[Usunięty]
:
oki, alles klir. :mrgreen:

: Aviator czy ABHATOP ?
Witam.
Zauważyłem wysyp zegarków na allegro marki AVIATOR.. to jest to samo co Poljot Aviator (ABHATOP ) czy jakaś cepelia żeniona na lotniskach ?

Przykład

"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
:
Było, scaliłem

:
To jest licencjonowana cepelia lotniskowa, produkt legalny aczkolwiek nieco odbiegający dizajnem i jakością wykonania od tego co oferuje licencjodawca :))

:
Właśnie coś mnie tak śmierdziało bo za dwieipółstówki to ABHATOP'a ciężko dostać :))

"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
:
Normalnie szok. Aviator w salonie nie schodzi poniżej tysiaka (1000zł), a tu takie same logo za parę groszy. Nieźle marka dała dupy. Z jednej strony kreuje się na luksusową, a z drugiej tak nie szanuje swojego wizerunku. facepalm

pifko
Blaz
[Usunięty]
:
Luksusowa? Nie. To raczej średnie poziomy stanów niższych. :))

:
Faktycznie powinienem napisać "luksusowa" (chociaż to pojęcie względne) :P . Ale fakt faktem dla przeciętnego zjadacza chleba raczej produkt z górnej półki. Seiko 5 można kupić w salonie za 300zł, Aviatora w tym samym salonie za ponad trzy razy więcej, co czyni go produktem za dość wysoką cenę. Nie rozumiem polityki firmy, która zgadza się na wypuszczanie takiego badziewia z swoim logo.

Ostatnio zmieniony przez Jazz- 2012-11-28, 16:54, w całości zmieniany 3 razy
:
Blaz napisał/a:

I to też tyklo w Kępie Polskiej :D

Wystarczy spojrzeć, ile sobie krzyczą różni składacze za pretensjonalne boutique divery i inne tam lotniki B-klasse.

Reggie napisał/a:
(...) ABHATOP'a ciężko dostać :))

Reggie, jak cię już wzdyma na cyryklicę, to skorzystaj z np. tego:
http://winrus.com/keyboard.htm

Bo od tego abcha cośtam komuś mogą zwieracze popuścić :D

Gb.

Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2012-11-28, 17:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Generalnie "noworuski" od kilku lat systematycznie drożały. W przypadku aviatora większość modeli jeszcze w zeszłym roku kosztował 30-40% mniej. Polityka Volmaxa jest prosta - większa sprzedaż, większy zysk ;)

Blaz
[Usunięty]
:
Jacek. napisał/a:
Blaz napisał/a:

I to też tyklo w Kępie Polskiej :D

Wystarczy spojrzeć, ile sobie krzyczą różni składacze za pretensjonalne boutique divery i inne tam lotniki B-klasse.

Dokładnie. To są ceny mniej więcej Deep Blue, który nie rości sobie pretensji do żadnej klasy, a tylko i wyłącznie do zysku. :))

:
Jak ktoś lubi takie nowoczesne lotnicze klimaty to czemu nie >? :)

:
Ty, rudi, oblatany jesteś. Powiedz mi, ćwokowi, co w tym lotniczego:
http://img16.allegroimg.p...4/79/2821947905
Na ten przykład.
cool

Gburek.
podwórzowy

:
Jacek. a samolot dali i fajną sekundową .
No ja wiem że to taki folklor a i nie każdy jest pilotem czy nawigatorem .. to tak troszku jak nurasy z 2000 m WR do noszenia po biurze :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum