Paskoroby forumowe, pomozcie. Potrzebuje kawalek nitki pomaranczowej. Nylonowej, plastikowej, grubawej, na jeden pasek. Max. 2 metry.
Do Big Mako Orange chce sobie wydziergac czarny pasek z pomaranczowym szyciem. W moich sklepach z nitkami w pomaranczu chca mi sprzedac szpule stozkowa do maszyn kaletniczych za stowe z hakiem, a tej nici jest tam z 5 kilometrow. Tyle mi nie trza, bo do smierci bym nie zuzyl nawet czesci tego.
Ma ktos maly kawalek odstapic?
Wplace na piwo i na wysylke. Albo odwdziecze sie nicia biala, czarna, brazowa lub czerwona- bo takie mam.
Odpowiedz do tematu
: Od paskorobow pomoc potrzeebna!
Ostatnio zmieniony przez Korba 2012-11-25, 01:38, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Korba 2012-11-25, 01:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Zarzuć adres na PW:-)
:
Dogadałem się w tej sprawie z kumotrem Spinnerem, dzięki.
:
Tylko dwa zrób - pamiętasz, że mi na zlocie obiecywałeś...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Dość chyba niemądre założenie chyba że nagrałeś komórką obietnicę, ale z drugiej strony obietnica to nie gwarancja - tak czy siak, zapomnij o pasku
bow napisał/a: |
pamiętasz, że mi na zlocie obiecywałeś... |
Dość chyba niemądre założenie chyba że nagrałeś komórką obietnicę, ale z drugiej strony obietnica to nie gwarancja - tak czy siak, zapomnij o pasku
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Mi to już robi ze dwa lata, łobuz jeden .
bow napisał/a: |
Tylko dwa zrób - pamiętasz, że mi na zlocie obiecywałeś... |
Mi to już robi ze dwa lata, łobuz jeden .
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Odpowiedz do tematu
Uuuuu, to dopiero wypas bedzie!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają