FOK ju !! zwiekszamy limit.
Odpowiedz do tematu

: FOK ju !! zwiekszamy limit.
Jakiś czas temu szukałem garniturowego nurka, temat się ciągnął słuchałem waszych rad kombinowałem, padło na Bernhardta już prawie kliknąłem i ....

Syf bród zwątpienie i małe morale w mojej armii skłoniła mnie do zwiększenia budżetu ale więcej już nie zwiększę, no chyba że za 3k mi Karol sprzeda PO :twisted:

Konkrety w końcu, rozmiar 40-44max, najlepiej w miarę cienki, elegancja pożądana, ideałem jest PO więc podobieństwo pożądane, kraj pochodzenia jest mi obojętny, mechanizm byle jaki, byle automat. seika orienty itp rozważałem w rynku jestem w miarę zorientowany więc zdaję się na waszą pomoc. faworytem jest sumok ale boje się divera 44 na moim wątłym 16cm nadgarsteczku.

i wrzucę sobie fotke ideału a co, może kiedyś kupię.

Ostatnio zmieniony przez pr00 2012-11-17, 19:15, w całości zmieniany 1 raz
:
BBM (Blue Big Mako)

(foto: Chomior)

"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
no właśnie to jest to ale...
boję się że jakościowo to będzie bardzo poniżej niż choćby sumo, już nie mówiąc o PO. poza tym ten rozmiar 44 to może być na mnie za dużo. nosił to ktoś taki wątły jak ja? nie wygląda to śmiesznie?

:
Stenek ocean 1/2 z gmt lub bez?

Przemyślał? Albo inne rolexopodobne?

Mako wg mnie tu nie pasuje.

:
capt66 napisał/a:
no właśnie to jest to ale...
boję się że jakościowo to będzie bardzo poniżej niż choćby sumo, już nie mówiąc o PO.

Big Mako wyglada w realu na zegar za 5kpln jesli chodzi o jakosc wykonania koperty, tarczy i wskazowek. Krotko mowiac widac swietna jakosc na kilometr :) Jakby mial AR - czego mu zdecydowanie brakuje to kuna miszcz swiata bylby ;)

capt66 napisał/a:

poza tym ten rozmiar 44 to może być na mnie za dużo. nosił to ktoś taki wątły jak ja? nie wygląda to śmiesznie?

Mam 16,5 cm i lezal swietnie, nie wygladal przesadnie duzy bo jest plaskawy calkiem.

Polecam - jakosciowo bije na leb wszystkie dostepne chinole stylizowane na PO lacznie z Alpha.

Jesli czarna PO to Twoj ideal to wez czarne big mako, choc granat jest przepiekny :)

s

Ostatnio zmieniony przez strix 2012-11-17, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
:
Czy mako ma AR?

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
no wlasnie dopisalem - niestety nie ma i bardzo by mu to duzo dalo.

s

:
Na zdjęciu wygląda jakby miał.
(dobry)Polar czyni cuda.... :)

Ostatnio zmieniony przez quub 2012-11-17, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Kuba
:
Może takie coś za ok 700E,

Zdjęcia ze strony producenta.

:
To jest ten którego miałe Cezar?

Kuba
:
....a może:

Uploaded with ImageShack.us

:
Mako to ładniutki zegarek, zwłaszcza niebieskie ale ma, moim zdaniem, jedną wadę - podwójny datownik, którego po prostu nie lubię...

Antisocial and faceless...
:
mw75 napisał/a:
Mako to ładniutki zegarek, zwłaszcza niebieskie ale ma, moim zdaniem, jedną wadę - podwójny datownik, którego po prostu nie lubię...

i choć sam mam big mako blue i bardzo je lubię to dopiszę jeszcze 1 wadę- szkiełko ciągle jest brudne hmmm :( nie wiem jak to jest, w innych zegarkach nie mam tego problemu ale tu ... :głową w mur:

:
Niektórzy nie lubią datownika jako takiego w ogóle, i muszą z tym żyć :mad: ;)

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
Jak poważne divery, to moja propozycja:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum