Jakiś czas temu szukałem garniturowego nurka, temat się ciągnął słuchałem waszych rad kombinowałem, padło na Bernhardta już prawie kliknąłem i ....
Syf bród zwątpienie i małe morale w mojej armii skłoniła mnie do zwiększenia budżetu ale więcej już nie zwiększę, no chyba że za 3k mi Karol sprzeda PO
Konkrety w końcu, rozmiar 40-44max, najlepiej w miarę cienki, elegancja pożądana, ideałem jest PO więc podobieństwo pożądane, kraj pochodzenia jest mi obojętny, mechanizm byle jaki, byle automat. seika orienty itp rozważałem w rynku jestem w miarę zorientowany więc zdaję się na waszą pomoc. faworytem jest sumok ale boje się divera 44 na moim wątłym 16cm nadgarsteczku.
i wrzucę sobie fotke ideału a co, może kiedyś kupię.
Odpowiedz do tematu
: FOK ju !! zwiekszamy limit.
Ostatnio zmieniony przez pr00 2012-11-17, 19:15, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez pr00 2012-11-17, 19:15, w całości zmieniany 1 raz
:
BBM (Blue Big Mako)
(foto: Chomior)
(foto: Chomior)
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
no właśnie to jest to ale...
boję się że jakościowo to będzie bardzo poniżej niż choćby sumo, już nie mówiąc o PO. poza tym ten rozmiar 44 to może być na mnie za dużo. nosił to ktoś taki wątły jak ja? nie wygląda to śmiesznie?
boję się że jakościowo to będzie bardzo poniżej niż choćby sumo, już nie mówiąc o PO. poza tym ten rozmiar 44 to może być na mnie za dużo. nosił to ktoś taki wątły jak ja? nie wygląda to śmiesznie?
:
Stenek ocean 1/2 z gmt lub bez?
Przemyślał? Albo inne rolexopodobne?
Mako wg mnie tu nie pasuje.
Przemyślał? Albo inne rolexopodobne?
Mako wg mnie tu nie pasuje.
:
Big Mako wyglada w realu na zegar za 5kpln jesli chodzi o jakosc wykonania koperty, tarczy i wskazowek. Krotko mowiac widac swietna jakosc na kilometr Jakby mial AR - czego mu zdecydowanie brakuje to kuna miszcz swiata bylby
Mam 16,5 cm i lezal swietnie, nie wygladal przesadnie duzy bo jest plaskawy calkiem.
Polecam - jakosciowo bije na leb wszystkie dostepne chinole stylizowane na PO lacznie z Alpha.
Jesli czarna PO to Twoj ideal to wez czarne big mako, choc granat jest przepiekny
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2012-11-17, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
capt66 napisał/a: |
no właśnie to jest to ale...
boję się że jakościowo to będzie bardzo poniżej niż choćby sumo, już nie mówiąc o PO. |
Big Mako wyglada w realu na zegar za 5kpln jesli chodzi o jakosc wykonania koperty, tarczy i wskazowek. Krotko mowiac widac swietna jakosc na kilometr Jakby mial AR - czego mu zdecydowanie brakuje to kuna miszcz swiata bylby
capt66 napisał/a: |
poza tym ten rozmiar 44 to może być na mnie za dużo. nosił to ktoś taki wątły jak ja? nie wygląda to śmiesznie? |
Mam 16,5 cm i lezal swietnie, nie wygladal przesadnie duzy bo jest plaskawy calkiem.
Polecam - jakosciowo bije na leb wszystkie dostepne chinole stylizowane na PO lacznie z Alpha.
Jesli czarna PO to Twoj ideal to wez czarne big mako, choc granat jest przepiekny
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2012-11-17, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
:
Czy mako ma AR?
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
no wlasnie dopisalem - niestety nie ma i bardzo by mu to duzo dalo.
s
s
:
Ostatnio zmieniony przez quub 2012-11-17, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Na zdjęciu wygląda jakby miał.
(dobry)Polar czyni cuda....
(dobry)Polar czyni cuda....
Ostatnio zmieniony przez quub 2012-11-17, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Kuba
:
To jest ten którego miałe Cezar?
Kuba
:
Mako to ładniutki zegarek, zwłaszcza niebieskie ale ma, moim zdaniem, jedną wadę - podwójny datownik, którego po prostu nie lubię...
Antisocial and faceless...
:
i choć sam mam big mako blue i bardzo je lubię to dopiszę jeszcze 1 wadę- szkiełko ciągle jest brudne nie wiem jak to jest, w innych zegarkach nie mam tego problemu ale tu ...
mw75 napisał/a: |
Mako to ładniutki zegarek, zwłaszcza niebieskie ale ma, moim zdaniem, jedną wadę - podwójny datownik, którego po prostu nie lubię... |
i choć sam mam big mako blue i bardzo je lubię to dopiszę jeszcze 1 wadę- szkiełko ciągle jest brudne nie wiem jak to jest, w innych zegarkach nie mam tego problemu ale tu ...
:
Niektórzy nie lubią datownika jako takiego w ogóle, i muszą z tym żyć
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Odpowiedz do tematu
Jak poważne divery, to moja propozycja:
Dziewczyny lubią brąz zapraszają