Dwa przyciski, dwie koronki ...
Odpowiedz do tematu

: Dwa przyciski, dwie koronki ...

Pokazać więcej :?: :twisted:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
andre
[Usunięty]
:
Nówkę wyszarpałeś?Nie jestem pewny czy chcę zobaczyć resztę ;-) Karol-podpadasz!!!

:

Oprócz poljota trafiła mi się jeszcze taka Mołnia

:
no to teraz to Cię na prawdę SZCZERZE NIENAWIDZĘ :twisted:

:
Karol, będziesz winny mojej śmierci, ja pierdziu...., wiesz jak zepsuć kumłotrom świętą niedzielę :wink: :lol: , nienawidzę z całego serca i bezgranicznie zazdraszczam

:
Smoku, przysięgam że ty własną śmiercią nie umrzesz jak będziesz takie cuda pokazywał :evil: !
Hejtuję po prostu niemożebnie!!
Jeśli nie pokażesz natychmiast werku tej Mołni to przysięgam że zaraz ci zawiozę wypchanego siarką baranka! ;) ;) ;)

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-03-14, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Poljot, jak Poljot, swietny - w ogole kontrukcje tego konkretnego modelu uwazam za szczegolnie przemyslana i udana - funkcja chronografu 12-godzinnego za ulamek ceny takiego mechanizmu. Molnia bardzo ladna, a jej mechanizm, jak wyglada?

:
Właśnie, domagamy się fotki werku Mołni, mechanizm,mechanizm,mechanizm,mechanizm :wink: :lol:

:
Takie chrono chcę... HEJT
Mołnia też cudna...

"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
andre
[Usunięty]
:
Idę sobie nalać nalewki.Kto to widział żeby zmuszać człowieka do picia mimo że nie bardzo ma ochotę.

:
Smoku jak nie dasz foty mechanizmu mołnii to na Buddę wsiadam w samochód i za 3h jestem u Ciebie i sobie sam obejrzę! :twisted:

:
Mołnia ma mechanizm ze Strieły - 3017. Fabryka w Czelabińsku musiała mieć jakiś układ z 1MFZ i Moskwa dostarczała im mechanizmy. Pod balansem jest punca 1MFZ. Z początku zastanawiałem się, czy to nie jest składak (przez tą puncę Moskwy), ale wychodzi na to że to full oryginał - Mark Gordon też ma kilka takich Mołni i w nich mechanizmy z 1MFZ. Ciemno już jest i przy moim sprzęcie zdjęcia wyjdą do niczego, jutro postaram się zrobić fotki mechanizmu w świetle dziennym.

PS Nie wiecie nawet jaki jestem szczęśliwy z tego, że tak bardzo mnie nienawidzicie :wink: :twisted:

:
My jesteśmy szczęśliwi, że Ty jesteś szczęśliwy, dobrze że są w rodzinie.

:
I ch.. była sobie fajna niedziela.
Nie tylko hajtuję, ale nienawidzę :evil: :evil:

:
O.O Smoku żeś teraz pojechał z grubej rury.
Skąd Ty takie cuda bierzesz :O?

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum