Odpowiedz do tematu
: Dwa przyciski, dwie koronki ...
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Nówkę wyszarpałeś?Nie jestem pewny czy chcę zobaczyć resztę Karol-podpadasz!!!
:
:
Karol, będziesz winny mojej śmierci, ja pierdziu...., wiesz jak zepsuć kumłotrom świętą niedzielę , nienawidzę z całego serca i bezgranicznie zazdraszczam
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-03-14, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
Smoku, przysięgam że ty własną śmiercią nie umrzesz jak będziesz takie cuda pokazywał !
Hejtuję po prostu niemożebnie!!
Jeśli nie pokażesz natychmiast werku tej Mołni to przysięgam że zaraz ci zawiozę wypchanego siarką baranka!
Hejtuję po prostu niemożebnie!!
Jeśli nie pokażesz natychmiast werku tej Mołni to przysięgam że zaraz ci zawiozę wypchanego siarką baranka!
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-03-14, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Poljot, jak Poljot, swietny - w ogole kontrukcje tego konkretnego modelu uwazam za szczegolnie przemyslana i udana - funkcja chronografu 12-godzinnego za ulamek ceny takiego mechanizmu. Molnia bardzo ladna, a jej mechanizm, jak wyglada?
:
Takie chrono chcę... HEJT
Mołnia też cudna...
Mołnia też cudna...
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Idę sobie nalać nalewki.Kto to widział żeby zmuszać człowieka do picia mimo że nie bardzo ma ochotę.
:
Smoku jak nie dasz foty mechanizmu mołnii to na Buddę wsiadam w samochód i za 3h jestem u Ciebie i sobie sam obejrzę!
:
Mołnia ma mechanizm ze Strieły - 3017. Fabryka w Czelabińsku musiała mieć jakiś układ z 1MFZ i Moskwa dostarczała im mechanizmy. Pod balansem jest punca 1MFZ. Z początku zastanawiałem się, czy to nie jest składak (przez tą puncę Moskwy), ale wychodzi na to że to full oryginał - Mark Gordon też ma kilka takich Mołni i w nich mechanizmy z 1MFZ. Ciemno już jest i przy moim sprzęcie zdjęcia wyjdą do niczego, jutro postaram się zrobić fotki mechanizmu w świetle dziennym.
PS Nie wiecie nawet jaki jestem szczęśliwy z tego, że tak bardzo mnie nienawidzicie
PS Nie wiecie nawet jaki jestem szczęśliwy z tego, że tak bardzo mnie nienawidzicie
:
I ch.. była sobie fajna niedziela.
Nie tylko hajtuję, ale nienawidzę
Nie tylko hajtuję, ale nienawidzę
:
Odpowiedz do tematu
O.O Smoku żeś teraz pojechał z grubej rury.
Skąd Ty takie cuda bierzesz :O?
Skąd Ty takie cuda bierzesz :O?