Powitać.
Niedawno drogą zakupu nabyłem wiadro, czyli Citka EcoZillę. Dodatkowo adaptery (Suppa) i klamra (Heroic18). Wszystko po to, żeby założyć skórkę. W oko wpadło takie cuś:
http://www.pattini.pl/ind...do-zegarka-mod-
z ewentualnym pomarańczowym przeszyciem. Cena nie jest wysoka, ale aktualnie siedzę w Holandii, przesyłka by pożarła cenę. Szukałem na j.baju, ale nędza. Ten wygląda naprawdę solidnie.
I teraz pytanie:
Będzie to w miarę pasowało do wiaderka? Ktoś miał styczność / widział? Czy lepiej jakąś stal dorzucić? Jeżeli stal - jakieś propozycje? 24mm.
Foty wrzucę jutro, jakieś słońce może będzie, chociaż tutaj różnie bywa...
Pozdrawiam
Odpowiedz do tematu
: Pasiak do wiadra
:
Ten pasek mi przypomina gumę do starej rakiety...
:
Tenisowej czy kosmicznej?
:
WyprasujMnie, takiego czegoś co się zwało PAKETA
:
Ja swoją Zille mam na gumie fabrycznej, a tych adapterów to powiem bez bicia że nawet nie testowałem mimo ż eposiadam w istocie ... Może mea culpa, bo na gumie to jest jeden z najchujniej ergonomicznych zegarkow które mam - a to jest naprawde sztuka ...
Natomiast to rally to mi jakoś stylem totalnie nie konweniuje ...
Jak to na stal wrzucisz - to będziesz mógł ręką drzewa obalać,i to bynajmniej nie tylko dekadziaki ...
Może jakiś pasiorek od paskorobów ?
EcoZilla sama tak krzyczy - że pasek to jest dla niej jak prozac ...
Natomiast to rally to mi jakoś stylem totalnie nie konweniuje ...
Jak to na stal wrzucisz - to będziesz mógł ręką drzewa obalać,i to bynajmniej nie tylko dekadziaki ...
Może jakiś pasiorek od paskorobów ?
EcoZilla sama tak krzyczy - że pasek to jest dla niej jak prozac ...
:
Hmmm... Nie krzyczy aż tak bardzo IMHO...
Fossil na stali waży mniej więcej tyle samo, może ciut więcej, nie ważyłem dokładnie - porównałem w łapach. Ręka przyzwyczajona do noszenia czegoś cięższego.
Widziałem, że do tego zakładają meshe, ale dla mnie to takie nijakie... Szukam właśnie wagi. Tylko nie rzucać mi tutaj "na łańcuchu sobie powieś"...
Ma być masyw i tyle (jeżeli stal) albo pasować (skórka).
ALAMO napisał/a: |
EcoZilla sama tak krzyczy - że pasek to jest dla niej jak prozac ... |
Hmmm... Nie krzyczy aż tak bardzo IMHO...
Cytat: |
Jak to na stal wrzucisz - to będziesz mógł ręką drzewa obalać,i to bynajmniej nie tylko dekadziaki ... |
Fossil na stali waży mniej więcej tyle samo, może ciut więcej, nie ważyłem dokładnie - porównałem w łapach. Ręka przyzwyczajona do noszenia czegoś cięższego.
Widziałem, że do tego zakładają meshe, ale dla mnie to takie nijakie... Szukam właśnie wagi. Tylko nie rzucać mi tutaj "na łańcuchu sobie powieś"...
Ma być masyw i tyle (jeżeli stal) albo pasować (skórka).
:
Z tym Pattinim to żeś dał po bandzie
To tak, jakbyś sobie kupił Ferrari i na forum miłośników tej marki zapytał, które opony Dębicy byłyby do niego lepsze ..
Znajdź sobie w necie wzór, który Ci się podoba i pisz do któregoś z pachorobów. A zdjęć Ecozilli na pachu jest w necie zatrzęsienie ..
To tak, jakbyś sobie kupił Ferrari i na forum miłośników tej marki zapytał, które opony Dębicy byłyby do niego lepsze ..
Znajdź sobie w necie wzór, który Ci się podoba i pisz do któregoś z pachorobów. A zdjęć Ecozilli na pachu jest w necie zatrzęsienie ..
:
Tomek, + miljun jesteś moim fanem
:
Sylwek,
Bo to wygląda tak:
1/ zegarek ok $300 (w stali, jak tytan to trochę więcej)
2/ adaptery chyba obecnie $50 (nie chce mi się sprawdzać)
3/ klamra Heroic18 (zależy która) min. $38
i chcemy kupić do tego pasek za $12
Bo to wygląda tak:
1/ zegarek ok $300 (w stali, jak tytan to trochę więcej)
2/ adaptery chyba obecnie $50 (nie chce mi się sprawdzać)
3/ klamra Heroic18 (zależy która) min. $38
i chcemy kupić do tego pasek za $12
:
Nie żebym coś teges, ale jakby założyć prostą skórę od Pattiniego (bez dziur) i nie mówić nikomu? Jak widzisz Ferrari to patrzysz skąd ma opony?
Pasiak według mnie dobrej jakości i stąd pytanie. Pytanie czy by pasował, a nie "czy ta firma nie jest za tania do mojego łocza?" Pytam o opinię. Jeżeli skóra to jaka, może ktoś ma koncept na indywiduum jakieś, kt€rego nie było jeszcze. A w necie szukałem, jakieś takie... Normalne? Stąd pomysł na dziurawca.
Nie, jadem nie pluję.
Tomek,
270.
88.
43.
Patrz wyżej. Nie chodzi o cenę, a o jakość i wygląd. Heroic drogi, ale jak zobaczyłem, to "musthave". Adaptery - jedyny słuszny wybór - Walty to jakieś nieporozumienie...
Ostatnio zmieniony przez WyprasujMnie 2012-11-09, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Tomek napisał/a: |
Z tym Pattinim to żeś dał po bandzie
To tak, jakbyś sobie kupił Ferrari i na forum miłośników tej marki zapytał, które opony Dębicy byłyby do niego lepsze .. |
Nie żebym coś teges, ale jakby założyć prostą skórę od Pattiniego (bez dziur) i nie mówić nikomu? Jak widzisz Ferrari to patrzysz skąd ma opony?
Pasiak według mnie dobrej jakości i stąd pytanie. Pytanie czy by pasował, a nie "czy ta firma nie jest za tania do mojego łocza?" Pytam o opinię. Jeżeli skóra to jaka, może ktoś ma koncept na indywiduum jakieś, kt€rego nie było jeszcze. A w necie szukałem, jakieś takie... Normalne? Stąd pomysł na dziurawca.
Nie, jadem nie pluję.
Tomek,
1/ zegarek ok $300 (w stali, jak tytan to trochę więcej) |
270.
2/ adaptery chyba obecnie $50 (nie chce mi się sprawdzać) |
88.
3/ klamra Heroic18 (zależy która) min. $38 |
43.
Patrz wyżej. Nie chodzi o cenę, a o jakość i wygląd. Heroic drogi, ale jak zobaczyłem, to "musthave". Adaptery - jedyny słuszny wybór - Walty to jakieś nieporozumienie...
Ostatnio zmieniony przez WyprasujMnie 2012-11-09, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
:
WyprasujMnie, ale przecież Tomek napisał Ci wszystko co trzeba ,, a krótko mówiąc ,,
zamiast kupować gotowca (który za wuja nie będzie pasował do zegarka) za 15 dularufff , znajdź pachoroba na forumie , zgadaj się z nim i tenże zrobi Ci cud-mniód pachor za dobrą cenę
w dodatku niepowtarzalny
co jeszcze chcesz?
zamiast kupować gotowca (który za wuja nie będzie pasował do zegarka) za 15 dularufff , znajdź pachoroba na forumie , zgadaj się z nim i tenże zrobi Ci cud-mniód pachor za dobrą cenę
w dodatku niepowtarzalny
co jeszcze chcesz?
:
POMYSŁU!
Na przeszycie, dziury ewentualne... Chyba jestem jakiś niepełnosprytny ostatnio, ale nic mi nie przychodzi do głowy odnośnie wyglądu, stąd temat... Szukam pomysłu. Czyli tego czegoś, co w piątkowy wieczór poszło do baru na piwo, a ja zostałem sam klepiąc posty na forum zegarkowym...
...zaraz, zaraz, WTF?
co jeszcze chcesz? |
POMYSŁU!
Na przeszycie, dziury ewentualne... Chyba jestem jakiś niepełnosprytny ostatnio, ale nic mi nie przychodzi do głowy odnośnie wyglądu, stąd temat... Szukam pomysłu. Czyli tego czegoś, co w piątkowy wieczór poszło do baru na piwo, a ja zostałem sam klepiąc posty na forum zegarkowym...
...zaraz, zaraz, WTF?
:
WyprasujMnie, próbuję Cię nakierować na właściwą ścieżkę ..
Poszukaj sobie inspiracji na stronie np. Heroica http://www.heroic18.com/index.php , Kaina http://www.kainheritage.com/ czy nawet Mario Paci http://www.mariopaci.com/ a potem napisz do któregoś z naszych pachorobów i za ok. 100 zł z szipem do Holandii będziesz miał wypas pasior, który posłuży Ci dużo dłużej, niż wyrób Pattiniego.
Poszukaj sobie inspiracji na stronie np. Heroica http://www.heroic18.com/index.php , Kaina http://www.kainheritage.com/ czy nawet Mario Paci http://www.mariopaci.com/ a potem napisz do któregoś z naszych pachorobów i za ok. 100 zł z szipem do Holandii będziesz miał wypas pasior, który posłuży Ci dużo dłużej, niż wyrób Pattiniego.
:
Ostatnio zmieniony przez WyprasujMnie 2012-11-09, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
Pierwsze widziałem (stąd klamra), dwóch pozostałych nie.
+1.
Ktoś może się doczepi jeszcze i w paincie na przykłat coś wyrzeźbi?
ETID: A na szerokim? Z podkładką? Co sądzicie?
+1.
Ktoś może się doczepi jeszcze i w paincie na przykłat coś wyrzeźbi?
ETID: A na szerokim? Z podkładką? Co sądzicie?
Ostatnio zmieniony przez WyprasujMnie 2012-11-09, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu