Zmiany, propozycje, krótkie pytania.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

:
Dobrze by było dodać numerację postów w temacie.

:
...chomior i pozostali co tutaj zajrzą - wszelkie uwagi dotyczącego nowej siedziby rozpatrywane są tutaj

Blaz
[Usunięty]
:
A ja - póki nie mogę przenosić postów - ten temat zamknę, żeby się nie dublować.

Mr.x
[Usunięty]
: Zmiana nazwy działu:)
Panowie, pomyślałem, że można by było zmienić nazwę działu z Homage a'la Pam na po prostu Homage, ewentualnie dodanie dwóch innych działo Homage a'la Sub oraz Homage a'la wszystko inne:P

Co wy na to?

Pozdrawiam,
X

:
Za.

:
+1

:
dobry pomysł i modów rozdajcie :wink:

:
Nie mam zdania :D czyli po ludzku - wstrzymuję się od wyrażenia opinii :lol:

:
....jak dodamy działy to bedą puste - po kilka wątków.....
ja bym zaproponował Ornung następujący:

dział Homage:
- wątki: - a'la Sub, A'la Pam, a'la reszta :)

.....ornung must sein :lol:

:
Moim zdaniem nie ma co robic wiecej dzialow a'la cos tam .. nie jestesmy stricte homage forum .
np ile mamy homarow a'la sub - ja mam 2 , Swedos bedzie mial 1 wkrotce , moze sie jeszcze ze 3 uzbiera , to bedzie pusty dzial.
Mr X proponuje podzial jaki panuje na homage forum, tam mozna sobie to obejzec i porownac gdzie bedziemy mieli ruch a gdzie nie

:
W sumie to Rudolf słusznie prawi, jak na razie to mamy tego niewiele, i może zostać tak jak jest, jak będzie więcej to się zrobi porządek.

Blaz
[Usunięty]
:
Przychylam się do głosu Rudolfa - im mniej działów i pododdziałów tym lepiej, jak dobrze to wiemy z wojska. :D
Natomiast Mr. X słusznie prawi, że:
Cytat:
Panowie, pomyślałem, że można by było zmienić nazwę działu z Homage a'la Pam na po prostu Homage

Po prostu rozszerzmy ten dział na wszystkie homarki, a nie tylko Maryśki i już. :wink:

:
...amen

: Ebay + Allegro - nasze ustawki w licytacjach.
Panowie zainspirowany watkiem o pilocie od Rouheleny postanowilem zalozyc watek gdzie moglibysmy sie dogadac kto kupuje zegarek tak by sobie nie wchodzic w droge.

Bardziej mam na mysli zakupy u sprzedajacych ktorzy jeden po drugim wystawiaja aukcje tych samych zegarkow w licytacjach.
Ale mozna sie rowniez zgadywac w pojedynczych przypadkach.

Mysle ze to moze byc dobry pomysl bysmy sie nawzajem nie przelicytowywali...zwlaszcza ze obecnie juz nie widac nickow w licytacjach a zapasy zegarkow sa spore u sprzedajacych (przynajmniej niektorych).

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Tak jak wcześniej wspominałem , podobny temat już był , i był zszedł śmiercią naturalną, chyba opuścił nasze forum.
Generalnie jestem za,z tym wyjątkiem że wykluczamy całe serie rezerwacji, czyli rezerwujemy pojedyncze aukcje, tzn , rezerwacja dotyczy tylko jednej aukcji i do jej odwołania nie rezerwujemy innych. To powinno dac równe szanse innym kumłotrom i wykluczy rezerwację całego jebaja czy alledrogo.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  

Pełna wersja forum