Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Granica stoi na Brynicy na moście między Szopienicami a Sosnowcem.
:
Powtórzę za Nie jest OK:
Cytat: |
Dziwna (choć może tylko dla mnie) przypadłość F.O.K.I. nr 46
Na łapie chodzi jak ta lala, a odłożona na półkę (na bok, przy zapiętym pasku, koronką do góry) robi 20 minut na plus w ciągu +/- 10-12 godzin . . . Co to może być... |
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Długi ten "finisz", sto stron zleciało a foczka w lesie
No ale w następnym wątku to już na pewno będą same dobre wiadomości, jestem tego pewien
No ale w następnym wątku to już na pewno będą same dobre wiadomości, jestem tego pewien
:
Krzychu, czas w którym bezele będą się poprawiać w fabryce Sylwek użyje żeby usunąć duperele zglaszane przez kolegow - że ktos ma np. jakąś kropkę na indeksie, albo date kulejącą. Indeksy sa odlewane z metalu,i można je zwyczajnie spolerować. Tak że jak ktoś ma jakieś uwagi do chodu (zegarki były regulowane de facto dwa razy - może ktoś mu kuku zrobił w paczce )
Fabryka czeka na dostawę, właśnie to z nimi uzgodniliśmy. Jak dostaną i sami sprawdza kwestię, bedziemy wiedzeli jak szybko to usuną.
Fabryka czeka na dostawę, właśnie to z nimi uzgodniliśmy. Jak dostaną i sami sprawdza kwestię, bedziemy wiedzeli jak szybko to usuną.
:
Jak tylko Dominik zaktualizuje listę to otrzymacie powiadomienie na jaki adres odsyłać Foczki.
Bardzo proszę o ile to możliwe żeby zegarki byłe bez pudełek, pasków i dokumentów, wysłane pocztą lub paczkomatem w kopercie bąbelkowej z zamieszczoną w środku kartką z pełnym adresem zwrotnym (paczkomat lub poczta) i nickiem forumowym. To ułatwi szybkie przygotowanie kopert do wysyłki
Proszę także dopisać swoje uwagi odnośnie pracy zegarka tak jak w przypadku Faziego, będę miał wtedy czas na to żeby sprawdzić co jest przyczyną usterki.
Bardzo proszę o ile to możliwe żeby zegarki byłe bez pudełek, pasków i dokumentów, wysłane pocztą lub paczkomatem w kopercie bąbelkowej z zamieszczoną w środku kartką z pełnym adresem zwrotnym (paczkomat lub poczta) i nickiem forumowym. To ułatwi szybkie przygotowanie kopert do wysyłki
Proszę także dopisać swoje uwagi odnośnie pracy zegarka tak jak w przypadku Faziego, będę miał wtedy czas na to żeby sprawdzić co jest przyczyną usterki.
:
Fajnie Svedos, bo miałem pytać jak uwagi co do innych dupereli w Foce zgłaszać
Bo na PW pisać, to by końca z wszystkimi nie doszedł
Bo na PW pisać, to by końca z wszystkimi nie doszedł
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
No właśnie a tak zegarek który do mnie wraca jest rozmontowany, koperta trafia do woreczka foliowego z jej numerem, werk do fabrycznego opakowania na którym też jest stosowny numer, w ten sposób nie sposób pomylić konkretnych egzemplarzy. Tym samym mam swobodną możliwość sprawdzenia i skorygowania zgłoszonych niedokładności.
:
Dominik. otrzymales pm?
moja foka gotowa do wysylki.
moja foka gotowa do wysylki.
:
Przyszla foka.Zbieram szczene z podlogi.
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Chopy, dejcie jakieś info na WUS - bo się cudzoziemce martwią
:
Mam listę zauktualizowaną o te Osoby, które się odezwały. Poszła do Santino, będą maile szły niebawem do wszystkich.
hrg.pl
:
No to czekam Foka zwarta i gotowa
Dominik napisał/a: |
Mam listę zauktualizowaną o te Osoby, które się odezwały. Poszła do Santino, będą maile szły niebawem do wszystkich. |
No to czekam Foka zwarta i gotowa
:
@ Dominik,
Na pierwszej stronie tego tematu też będzie aktualizacja?
Ostatnio zmieniony przez Mareckimt 2012-11-06, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Dominik napisał/a: |
Mam listę zauktualizowaną o te Osoby, które się odezwały. Poszła do Santino, będą maile szły niebawem do wszystkich. |
@ Dominik,
Na pierwszej stronie tego tematu też będzie aktualizacja?
Ostatnio zmieniony przez Mareckimt 2012-11-06, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
:
Rozumiem, że odsyłamy wszystkie Foki? nie tylko osób, które zadeklarowały, że coś jest nie tak?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Michał G.,
Toć pisał Starszy Pan, że jak nie chcesz, to nie musisz, ale na swoją odpowiedzialność (to moja luźna interpretacja słów Svedosa ).
I moja podpowiedź: wysyłaj!
Toć pisał Starszy Pan, że jak nie chcesz, to nie musisz, ale na swoją odpowiedzialność (to moja luźna interpretacja słów Svedosa ).
I moja podpowiedź: wysyłaj!