Ej no, ta blaszka na fotce jak z bliźniaków wygląda
Przecież jak odstaje to się w tamtą stronę nie przekręci
Dobrze wybrnęliście chłopcy, myślę że to wszystko przez pośpiech, bo już każdy miał ciśnienie na Fokę. Nie będę tu cytatów przytaczał
Osobiście do swojego bezela się przyzwyczaiłem, ale jedno dodatkowe zastrzeżenie zgłoszę pisemnie razem z wysyłką.
BTW Producent mógłby się poczuć i zrobić te bezele od nowa, żeby te minimalne przesunięcia wyeliminować. Dość sporo osób to zgłaszało, większość miało podobną wadę, jakby rozciągnięcie od "10". Ale miejmy nadzieję, że poprawka sprężyny wyeliminuje i to.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Mam nadzieję , że przy restarcie ostatni będą pierwszymi
:
Wszystkie foki zostaną do chińczyków wysłane, oni będą nas olewać przez jakiś miesiąc, a na końcu okaże się, że jednak źle zrobili i tak w koło macieju
Super Podpis Bulwo
:
Stig ostatnie 25 stron tego tematu to czarnowidztwo i narzekanie, więc może lepiej już tego nie kontynuować.
:
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-11-05, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
Panowie będzie dobrze!! Małe chińskie raczki szybko poprawią błędy i foki będą mogły się bawić z nami w śniegu:)
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-11-05, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
:
Trudno powiedzieć czy jestem nowym właścicielem, bo Foczka jeszcze nie dojechała. Ale dane wyślę oczywiście.
Jeden egzemplarz widziałem u Kolegi Seiken i niedoróbek nie zauważyłem. Jednak w świetle tego co piszecie, swój niezależnie od stanu wyślę do naprawy.
Mój egzemplarz to 35
Dominik napisał/a: |
Ja poproszę na PW dane wysyłkowe wszystkich NOWYCH właścicieli FOK, którzy zakupili ją w ostatnim czasie, a nie ma ich na liście w pierwszym poście tego wątku. |
Jeden egzemplarz widziałem u Kolegi Seiken i niedoróbek nie zauważyłem. Jednak w świetle tego co piszecie, swój niezależnie od stanu wyślę do naprawy.
Mój egzemplarz to 35
:
Rozumiem ,że wysyłamy sam zegarek bez "osprzętu" pudła certyfikatu itp ?
Przebywając z kotem w bliskiej zażyłości
można się nabawić kompleksu niższości !!!
można się nabawić kompleksu niższości !!!
:
Do końca roku się z tym wyrobimy? Dość to dla mnie istotne.
:
Ostatnio zmieniony przez Kamel 2012-11-05, 19:50, w całości zmieniany 1 raz
Sylwek, Krzysiek,
rozumiem, że wysyłacie do poprawki tylko koperty, czyli czeka Was rozbiórka przed wysyłką i ponowne składanie po szczęśliwym powrocie ?
rozumiem, że wysyłacie do poprawki tylko koperty, czyli czeka Was rozbiórka przed wysyłką i ponowne składanie po szczęśliwym powrocie ?
Ostatnio zmieniony przez Kamel 2012-11-05, 19:50, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie zazdroszczę
:
Ja też nie zazdroszczę.
Ale dzięki temu foki nie powinny nabyć nowych przypadłości.
Ale dzięki temu foki nie powinny nabyć nowych przypadłości.
:
Dopiero dzisiaj odebrałem swoją (42). Zdjęcia nawet w 1/3 nie oddają "fanu" FOKI. Jest świetna. Wafel mocno daje radę, koperta, koronka, wskazówki - można rzec całość - też. Wszystkie wątpliwości, które się pojawiły po melepeceniu melepet poszły w p...u.
"Sie odeśle, sie poczeka" - warto.
zdrowie wszystkich zaangażowanych w projekt.
"Sie odeśle, sie poczeka" - warto.
zdrowie wszystkich zaangażowanych w projekt.
:
A co ja pisałem Norbercie, cyt. "MAMY TYLKO Z JACOBI i ( nieaktualne ) PROŚBĘ ŻEBY JAK JUŻ WRÓCĄ DO WAS, WYSŁAĆ PIERWSZE DO NAS, A RESZTA MELEPET NIECH DOSTANIE Z TYGODNIOWYM POŚLIZGIEM ŻEBY BYŁA JAKAŚ TAKA SPRAWIEDLIWOŚĆ DZIEJOWA. "
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-11-05, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Łysy napisał/a: |
Mam nadzieję , że przy restarcie ostatni będą pierwszymi |
A co ja pisałem Norbercie, cyt. "MAMY TYLKO Z JACOBI i ( nieaktualne ) PROŚBĘ ŻEBY JAK JUŻ WRÓCĄ DO WAS, WYSŁAĆ PIERWSZE DO NAS, A RESZTA MELEPET NIECH DOSTANIE Z TYGODNIOWYM POŚLIZGIEM ŻEBY BYŁA JAKAŚ TAKA SPRAWIEDLIWOŚĆ DZIEJOWA. "
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-11-05, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.