Tao "retrograte tourbillion"
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
... A takich nie brakuje. :twisted:
Trzeba powiedzieć, że Tao idzie do przodu i uczy się na błędach. ;-) )

:
Kurcze, świetny jest. Ile za to?

Super Podpis Bulwo
Darecki
[Usunięty]
:
270 PLN :D

:
O cholerka, podaj link na ebaj :D

Super Podpis Bulwo
:
A mnie bardzo przypadła do gustu ta kombinacja złota, czerni i figlarnie zadartej sukienki ukazującej białą haleczkę :P
Wizualnie wolę wersję pierwszą.
Gdybym miał w niej coś zmieniać to:
Wizualnie: Wyleciałyby napisy o turbinie lub innych pierdołach a na dole powinno być po prostu made in china czy coś w ten deseń. Żadnego ściemniania. Przypuszczam też, że po zakupie przestyawiłbym wskazówkę sekundnika o 180 stopni tak by była lepiej widoczna.
Technicznie: Zamiast prawego datownika wolałbym wskaźnik rezerwy chodu (bez jakiejkolwiek zmiany stylistyki). Datownik mógłby pozostać jeden (data) lub na białym pasku zamiast retrocośtam dni tygodnia i dyskretna, nie rzucajaca się w oczy rameczka zaznaczajaca dzień współosiowa z wskazaniem daty.

Wnisek (może nie całkiem poważny)...
Muszę pisać do Sea-Gulla by wypuścili któryś ze swoich automatów w takim opakowaniu...
Szkoda tylko, że nie chcę zamówić 10000szt bo wówczas dostałbym pewnie nawet wbudowaną fontannę na życzenie :)

Darecki
[Usunięty]
:
Voli proszę bardzo:

http://stores.ebay.com/uswatchshop?_rdc=1 8)

:
Gdy dałeś link ucieszyłem się, że jest "stara" wersja wizualna ze wskaźnikiem rezerwy... :(
Dziękuję za link - dzięki niemu pod rozwagę weszła jeszcze wersja w negatywie do tej którą pokazałem :) .

:
Nie wytrzymałem, pocisnęło mnie i... przykliknąłem :D

Gościu pisze że za 10 dni powinno być także zobaczymy :D

:
No Swiss, to w takim razie czekamy na zegarek i na reckę.

:
gratulacje Swiss - ciekaw jestem tego cuda - nie zapomnij zabrać na zlot :)

:
Mnie dzis tez ręka drżała na niego...
Ale w starym nie pasują mi śruby do paska, a w nowym - dwa sekundniki ..
Weź do Łodzi, obmacamy!

:
Chetnie obejze na zdjeciach bardzo dobrze sie prezentuje , no i tradycyjnie - gratki Swiss

:
Gratulacje Swiss :)
Jaki ma kolor tarcza? Czarny czy niebieski? Ze zdjęcie nie wynika jednoznaczenie :neutral:

:
Tarcza raczej czarna, to niebieskie to jest antyrefleks.

:
Też mi się tak wydaje, ale lepiej się upewnić ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum