... A takich nie brakuje.
Trzeba powiedzieć, że Tao idzie do przodu i uczy się na błędach. )
Odpowiedz do tematu
:
:
Kurcze, świetny jest. Ile za to?
Super Podpis Bulwo
:
270 PLN
:
O cholerka, podaj link na ebaj
Super Podpis Bulwo
:
A mnie bardzo przypadła do gustu ta kombinacja złota, czerni i figlarnie zadartej sukienki ukazującej białą haleczkę
Wizualnie wolę wersję pierwszą.
Gdybym miał w niej coś zmieniać to:
Wizualnie: Wyleciałyby napisy o turbinie lub innych pierdołach a na dole powinno być po prostu made in china czy coś w ten deseń. Żadnego ściemniania. Przypuszczam też, że po zakupie przestyawiłbym wskazówkę sekundnika o 180 stopni tak by była lepiej widoczna.
Technicznie: Zamiast prawego datownika wolałbym wskaźnik rezerwy chodu (bez jakiejkolwiek zmiany stylistyki). Datownik mógłby pozostać jeden (data) lub na białym pasku zamiast retrocośtam dni tygodnia i dyskretna, nie rzucajaca się w oczy rameczka zaznaczajaca dzień współosiowa z wskazaniem daty.
Wnisek (może nie całkiem poważny)...
Muszę pisać do Sea-Gulla by wypuścili któryś ze swoich automatów w takim opakowaniu...
Szkoda tylko, że nie chcę zamówić 10000szt bo wówczas dostałbym pewnie nawet wbudowaną fontannę na życzenie
Wizualnie wolę wersję pierwszą.
Gdybym miał w niej coś zmieniać to:
Wizualnie: Wyleciałyby napisy o turbinie lub innych pierdołach a na dole powinno być po prostu made in china czy coś w ten deseń. Żadnego ściemniania. Przypuszczam też, że po zakupie przestyawiłbym wskazówkę sekundnika o 180 stopni tak by była lepiej widoczna.
Technicznie: Zamiast prawego datownika wolałbym wskaźnik rezerwy chodu (bez jakiejkolwiek zmiany stylistyki). Datownik mógłby pozostać jeden (data) lub na białym pasku zamiast retrocośtam dni tygodnia i dyskretna, nie rzucajaca się w oczy rameczka zaznaczajaca dzień współosiowa z wskazaniem daty.
Wnisek (może nie całkiem poważny)...
Muszę pisać do Sea-Gulla by wypuścili któryś ze swoich automatów w takim opakowaniu...
Szkoda tylko, że nie chcę zamówić 10000szt bo wówczas dostałbym pewnie nawet wbudowaną fontannę na życzenie
:
Gdy dałeś link ucieszyłem się, że jest "stara" wersja wizualna ze wskaźnikiem rezerwy...
Dziękuję za link - dzięki niemu pod rozwagę weszła jeszcze wersja w negatywie do tej którą pokazałem .
Dziękuję za link - dzięki niemu pod rozwagę weszła jeszcze wersja w negatywie do tej którą pokazałem .
:
Nie wytrzymałem, pocisnęło mnie i... przykliknąłem
Gościu pisze że za 10 dni powinno być także zobaczymy
Gościu pisze że za 10 dni powinno być także zobaczymy
:
Mnie dzis tez ręka drżała na niego...
Ale w starym nie pasują mi śruby do paska, a w nowym - dwa sekundniki ..
Weź do Łodzi, obmacamy!
Ale w starym nie pasują mi śruby do paska, a w nowym - dwa sekundniki ..
Weź do Łodzi, obmacamy!
:
Gratulacje Swiss
Jaki ma kolor tarcza? Czarny czy niebieski? Ze zdjęcie nie wynika jednoznaczenie
Jaki ma kolor tarcza? Czarny czy niebieski? Ze zdjęcie nie wynika jednoznaczenie
:
Odpowiedz do tematu
Też mi się tak wydaje, ale lepiej się upewnić