Narfas, 60 zeta.
nie wiem, czy duzo, czy malo; jak czlowiek sam nie umie zrobic, trzeba becelowac. Tak gospodarka dziala
btw, zna ktos serwis seiko z Belgradzkiej w Warszawie?
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez beceen 2012-10-20, 11:42, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez beceen 2012-10-20, 11:42, w całości zmieniany 1 raz
beceen | ***** ***
:
Niestety już za późno.
Mój brat miał taką akcję. Kładł parkiety w nowym domu. Na środku każdego pokoju była w podłodze wstawiona mała skrzynka przykryta ceramicznym deklem. W skrzynkach była dobra energia. Mój brat niechcący stłukł jeden dekiel i dobra energia poszła w pi .....du. Właściciel mieszkania mało nie zszedł. Blady zadzwonił do magików z Krakowa ( co mu to ustrojstwo założyli) i pyta co teraz. Odpowiedź była prosta. Przyślą mu nowy dekiel ( 300 PLN) a energię naładują telefonicznie .
Tak więc prawdopodobnie naprawiają już także zegarki poprzez linię telefoniczną.
edit. literówki
Ostatnio zmieniony przez Eustachy 2012-10-22, 07:32, w całości zmieniany 1 raz
kaido2 napisał/a: | ||
.. Eustachy,patentuj póki jeszcze nikt tego typu ekstremalnego sportu w tej dziedzinie nie ćwiczy. |
Niestety już za późno.
Mój brat miał taką akcję. Kładł parkiety w nowym domu. Na środku każdego pokoju była w podłodze wstawiona mała skrzynka przykryta ceramicznym deklem. W skrzynkach była dobra energia. Mój brat niechcący stłukł jeden dekiel i dobra energia poszła w pi .....du. Właściciel mieszkania mało nie zszedł. Blady zadzwonił do magików z Krakowa ( co mu to ustrojstwo założyli) i pyta co teraz. Odpowiedź była prosta. Przyślą mu nowy dekiel ( 300 PLN) a energię naładują telefonicznie .
Tak więc prawdopodobnie naprawiają już także zegarki poprzez linię telefoniczną.
edit. literówki
Ostatnio zmieniony przez Eustachy 2012-10-22, 07:32, w całości zmieniany 1 raz
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Eustachy napisał/a: |
Na środku każdego pokoju była w podłodze wstawiona mała skrzynka przykryta ceramicznym deklem. W skrzynkach była dobra energia. |
:
O Qfa w tym Krakowie to sami przedsiębiorczy ludzie mieszkają
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Ci od energii to pewnie z Łęgu byli?
zdrawki
Optonic napisał/a: |
O Qfa w tym Krakowie to sami przedsiębiorczy ludzie mieszkają |
Ci od energii to pewnie z Łęgu byli?
zdrawki
:
W tym kraju to już naprawdę mnie nic nie zdziwi
:
Widzę, że Kolega nie jest na czasie. Ale to jest do nadrobienia.
Zamontuję Osobie skrzyneczki pomyślności i skończą się Osobie problemy z ginącymi na poczcie zegarkami*. Gwarancja skuteczności.
*Kwota wydana na skrzyneczki doprowadzi Osobę do ruiny i Osoba jako uboga nie będzie kupować zegarków, przez co ryzyko kradzieży zegarka na poczcie spadnie do zera.
Santino napisał/a: | ||
|
Widzę, że Kolega nie jest na czasie. Ale to jest do nadrobienia.
Zamontuję Osobie skrzyneczki pomyślności i skończą się Osobie problemy z ginącymi na poczcie zegarkami*. Gwarancja skuteczności.
*Kwota wydana na skrzyneczki doprowadzi Osobę do ruiny i Osoba jako uboga nie będzie kupować zegarków, przez co ryzyko kradzieży zegarka na poczcie spadnie do zera.
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
:
Już. kurde, wiem co z tym tiretem w seikaczu Beceena. Wirtualna naprawa była wykonana prawidłowo, ale nowy właściciel pociągnął za koronkę, nie opłaciwszy abonamentu.
Gboeuf.
Już. kurde, wiem co z tym tiretem w seikaczu Beceena. Wirtualna naprawa była wykonana prawidłowo, ale nowy właściciel pociągnął za koronkę, nie opłaciwszy abonamentu.
Gboeuf.
:
To się nazywa "voodoo protector"
:
" A wystarczyło więcej przelać za przesyłkę i problemu by nie było"*
* czyt. Poczta nie zepsuła by tiretu gdzie przyłożona siła paranormalna musiała być tak duża że tiret się złamał a sam klucz przy tym wytrzymał.
* czyt. Poczta nie zepsuła by tiretu gdzie przyłożona siła paranormalna musiała być tak duża że tiret się złamał a sam klucz przy tym wytrzymał.
Pozdro!!!
:
zescie zaspamowali watek caly
beceen | ***** ***
:
Odpowiedz do tematu
Specialite de la maison, że tak powiem
Gbwana.
Gbwana.