złamany tiret w 6309
Odpowiedz do tematu

:
Narfas, 60 zeta.
nie wiem, czy duzo, czy malo; jak czlowiek sam nie umie zrobic, trzeba becelowac. Tak gospodarka dziala ;)

btw, zna ktos serwis seiko z Belgradzkiej w Warszawie?

Ostatnio zmieniony przez beceen 2012-10-20, 11:42, w całości zmieniany 1 raz
beceen | ***** ***
:
kaido2 napisał/a:
Cytat:
Wirtualne dorabianie części. Może otworzyć taką działalność gospodarczą ? :))

.. Eustachy,patentuj póki jeszcze nikt tego typu ekstremalnego sportu w tej dziedzinie nie ćwiczy.

Niestety już za późno. :(

Mój brat miał taką akcję. Kładł parkiety w nowym domu. Na środku każdego pokoju była w podłodze wstawiona mała skrzynka przykryta ceramicznym deklem. W skrzynkach była dobra energia. Mój brat niechcący stłukł jeden dekiel i dobra energia poszła w pi .....du. Właściciel mieszkania mało nie zszedł. Blady zadzwonił do magików z Krakowa ( co mu to ustrojstwo założyli) i pyta co teraz. Odpowiedź była prosta. Przyślą mu nowy dekiel ( 300 PLN) a energię naładują telefonicznie :!: :!: :!: .
Tak więc prawdopodobnie naprawiają już także zegarki poprzez linię telefoniczną. :))

edit. literówki

Ostatnio zmieniony przez Eustachy 2012-10-22, 07:32, w całości zmieniany 1 raz
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."

E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Eustachy napisał/a:
Na środku każdego pokoju była w podłodze wstawiona mała skrzynka przykryta ceramicznym deklem. W skrzynkach była dobra energia.

:shock: :shock:

:
O Qfa w tym Krakowie to sami przedsiębiorczy ludzie mieszkają :/ :shock: :))

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
Optonic napisał/a:
O Qfa w tym Krakowie to sami przedsiębiorczy ludzie mieszkają :/ :shock: :))

Ci od energii to pewnie z Łęgu byli?
zdrawki

:
W tym kraju to już naprawdę mnie nic nie zdziwi :shock:

:
Santino napisał/a:
Eustachy napisał/a:
Na środku każdego pokoju była w podłodze wstawiona mała skrzynka przykryta ceramicznym deklem. W skrzynkach była dobra energia.

:shock: :shock:

Widzę, że Kolega nie jest na czasie. Ale to jest do nadrobienia.
Zamontuję Osobie skrzyneczki pomyślności i skończą się Osobie problemy z ginącymi na poczcie zegarkami*. Gwarancja skuteczności. :))

*Kwota wydana na skrzyneczki doprowadzi Osobę do ruiny i Osoba jako uboga nie będzie kupować zegarków, przez co ryzyko kradzieży zegarka na poczcie spadnie do zera. :))

"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."

:
:idea:
Już. kurde, wiem co z tym tiretem w seikaczu Beceena. Wirtualna naprawa była wykonana prawidłowo, ale nowy właściciel pociągnął za koronkę, nie opłaciwszy abonamentu. :D

Gboeuf.

:
To się nazywa "voodoo protector" :))

:
" A wystarczyło więcej przelać za przesyłkę i problemu by nie było"*

* czyt. Poczta nie zepsuła by tiretu gdzie przyłożona siła paranormalna musiała być tak duża że tiret się złamał a sam klucz przy tym wytrzymał.

Pozdro!!!
:
zescie zaspamowali watek caly plask

beceen | ***** ***
:
Specialite de la maison, że tak powiem cool

Gbwana.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum