Drugi brąz
Trzeci czarnuch
Odpowiedz do tematu
:
:
O ten brązik fajniutki. Do kajecika leci
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Tomek, dzięki za linki, póki co wrzuciłem go na czarnego łososia, ale coś kliknę pewnie z tych dwóch, ale najpierw musi mi net zacząć chodzić szybciej.
btw. wiela tam za szip?
btw. wiela tam za szip?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
8€, gratis od 50€
Może też bym się skusił na ten "drugi brązik" w kolorze schwarz, wtedy szipa wyszłaby 4€ ... Pomyślę ..
Może też bym się skusił na ten "drugi brązik" w kolorze schwarz, wtedy szipa wyszłaby 4€ ... Pomyślę ..
:
W razie czego ja bym się dopisał też na "drugi brązik" w kolorze brązik
:
Tomek, to myśl spokojnie, ja w tym miesiącu wyczerpałem budżet zegarkowy po dwóch zegarkach i dwóch paskach, jak coś to pomyślimy pod koniec października.
Póki co Alpha zostaje na łososiu, dopóki nie znajdę dla niego lepszego zastosowania.
Póki co Alpha zostaje na łososiu, dopóki nie znajdę dla niego lepszego zastosowania.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To jak się znajdzie jeszcze jeden chętny to szipa wyjdzie gratis
Michał G., nie pękaj, na pasztecie z puszek i salcesonie da się przeżyć miesiąc
agaron napisał/a: |
W razie czego ja bym się dopisał też na "drugi brązik" w kolorze brązik |
To jak się znajdzie jeszcze jeden chętny to szipa wyjdzie gratis
Michał G., nie pękaj, na pasztecie z puszek i salcesonie da się przeżyć miesiąc
:
Tomek, ja już nawet na pasztet nie mam.
Poza tym tak mnie teraz wzięło... że chyba jednak jakbym teraz brał tę Alphę to z białą tarczą...
Poza tym tak mnie teraz wzięło... że chyba jednak jakbym teraz brał tę Alphę to z białą tarczą...
:
Na drugiego brąza to chętnie bym się dołączył.
:
Ok zamowimy w przyszlym tygodniu, odezwe sie do Was.
:
Podbije - zdecydowali się kumotrzy na te paski z http://www.watches-band.de ? Bo w sumie dołączył bym się z jakimś małym zamówieniem jeżeli jeszcze aktualne
:
Ja "drugiego brąza" na pewno biorę i może coś jeszcze - wieczorkiem postaram się ostatecznie potwierdzić.
:
Ja odpadam, bo mnie się zegar sprzedał, do którego miał być ten pasek
:
Odpowiedz do tematu
Mua odpada, bo Di-Modell Bali Chrono spełnia moje oczekiwania i nie potrzebuję obecnie innego paska ..