Oooooooooo, fakt!!!
Niech bierze i znowu zacznę rozważać żółtego Jaskiniowca...
Odpowiedz do tematu
:
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Niech nie bierze bo po pierwsze primo vostok jest brzydki, a po drugie primo żółty jest dla Santino pechowy.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Fajny jest taki mocno wakacyjny
:
Co się komu zółty nie podoba
Dla mnie bomba
Dla mnie bomba
:
Sama żółć nie jest zła, tylko ta czytelność
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
A od kiedy zegarek do odczytywania godziny służy ?
ciniol napisał/a: |
Sama żółć nie jest zła, tylko ta czytelność |
A od kiedy zegarek do odczytywania godziny służy ?
:
...Chętnie zobaczyłbym jak ten tryt świeci.
Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
- Gburp.
:
http://www.youtube.com/wa...&v=Vsy78CpbOtI#!
3:29
Voit napisał/a: |
...Chętnie zobaczyłbym jak ten tryt świeci. |
http://www.youtube.com/wa...&v=Vsy78CpbOtI#!
3:29
:
Dzięki.
...Nieźle świeci, prawie można czytać.
...Nieźle świeci, prawie można czytać.
Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
- Gburp.
:
:
Oj ten czerwony ZABIJA
:
Faktycznie żółty to kolor dla mnie.
Ale ten jest brzydal straszny.
No i wielkie to to chyba, co?
Ale ten jest brzydal straszny.
No i wielkie to to chyba, co?
:
Z Fejsa:
Cytat: |
The Swiss-made TM36.03VE multifunctional Soprod movement designed exclusively for Vostok-Europe brand.
• A 49 mm stainless steel case, water resistant up to 300 meters. • Swiss-made tritium tubes mounted vertically of on the dial ring. • An automatic helium release valve. • An enhanced hardened 3.5 millimetre thick mineral K1 crystal • Custom silicon straps of two colours interchangeable by screw driver. • An original construction heavy duty stainless steel buckle • The whole watch set packed into an original VE waterproof and shock-resistant plastic box, which can be used during extreme activities to keep valuable possessions safe. Functional features of the TM36.03VE multifunctional movement. The watch with this movement can indicate one from the following modes: • 1st time zone (local time) indication (days of the month, hours, minutes and seconds). Perpetual calendar function. • 2nd time zone indication • Countdown of time (hours, minutes and seconds). • Countdown of days (from 31 days). • Chronograph with split time functions (up to 31 days). All modes are working together and simultaneously independently on current indication of hands on the dial. |
:
Odpowiedz do tematu
Sylwek, nie pękaj, jeden męski w kolekcji możesz mieć!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają