Chciałbym się trochę pochwalić pewnymi nurasami od pewnego OBYWATELA ,jeden to NY0054-04E i jest mój,drugi to nieśmiertelny NY2300-09L i to nabytek żony.Muszę przyznać że są to trochę różne modele,ale jednak i jeden i drugi mają to coś.Tytan jest fajnie dopracowany i wcale nie taki lekki,stalówka to klasyk ,nawey ze swoim PUSZKOWATYM dekielkiem.Za śmieszne pieniądze to zajefajna alternatywa dla SEIKO,i zachęcam wszystkich któży patrzą trochę z nieśmiałością na te modele o większą uwagę.Zdjęcia jak zawsze u mnie to wiadomo...no i jeszcze jedno BLAZ-jak zawsze dzięki
http://img694.imageshack.us/gal.php?g=pict9709.jpg
Edit MOD Porawilem tak by miniaturki byly widoczne - same zdjecia sa za duze , wiec tak jest dobrze - pozdrawiam Rudolf
Odpowiedz do tematu
: Nurki CITIZENA
:
Potwierdzam: tytan wcale nie taki lekki, a wykonanie pierwsza klasa.
Mirek, miło mi było pomóc Ci, byś mógł się cieszyć tak świetnym zegarkiem.
Mirek, miło mi było pomóc Ci, byś mógł się cieszyć tak świetnym zegarkiem.
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-02-23, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Ten Citek mnie osacza, pełno go dziś na wszystkich forach, polowanie z nagonką na Zatoce chyba dziś zostanie zainicjowane. A miałem do kwietnia nic nie kupować
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-02-23, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
:
TomekR, twardy musisz być nie mnientki, jak ja , ja jak mówię że nie kupuję , to mówię
A z Citków to wybrałbym tego z kolorowym bezelem, sorki ale ja ich nie odróżniam
A z Citków to wybrałbym tego z kolorowym bezelem, sorki ale ja ich nie odróżniam
:
A co sądzicie o takim modelu nurka Citka
CITIZEN 300m1000f EcoDRIVE CARBON STEEL DIVERS WATCH
MOVEMENT:
Made In Japan Eco-Drive Movement
CASING:
Solid Surgical Stainless Steel in Matt finish with matching Silver Screw Lock Crown. Uni-Rotating Carbon Fiber Bezel with Numerics & Markers
BAND:
Solid Surgical Stainless Steel in Matt Finish with Diving Suit Extension. Pushbutton Deployment Clasp for secured wearing.
DIAL:
Black Dial with Large Luminous Markers with Luminous Features on Hour, Minute & Second Hand.
OTHER EXCELLENT FEATURES:
Date Display @ 3 o'clock position
Maintain accuracy at a monthly rate of ± 15sec at normal temperature
Stylish Red Tip On All Hands
Screw Locking Crown & Case Back
Uni-Rotating Bezel with Markers & Numerics
180 Days Power Reserve
Insufficient Charge & Time Setting warning
Overcharge Prevention
Quick Start Function
1000Ft (300m) Water Resistant
Dimensions:
Case Diameter: 45mm (Excluding Crown)
Case Thickness: 14mm
Bracelet Length: 210mm
CITIZEN 300m1000f EcoDRIVE CARBON STEEL DIVERS WATCH
MOVEMENT:
Made In Japan Eco-Drive Movement
CASING:
Solid Surgical Stainless Steel in Matt finish with matching Silver Screw Lock Crown. Uni-Rotating Carbon Fiber Bezel with Numerics & Markers
BAND:
Solid Surgical Stainless Steel in Matt Finish with Diving Suit Extension. Pushbutton Deployment Clasp for secured wearing.
DIAL:
Black Dial with Large Luminous Markers with Luminous Features on Hour, Minute & Second Hand.
OTHER EXCELLENT FEATURES:
Date Display @ 3 o'clock position
Maintain accuracy at a monthly rate of ± 15sec at normal temperature
Stylish Red Tip On All Hands
Screw Locking Crown & Case Back
Uni-Rotating Bezel with Markers & Numerics
180 Days Power Reserve
Insufficient Charge & Time Setting warning
Overcharge Prevention
Quick Start Function
1000Ft (300m) Water Resistant
Dimensions:
Case Diameter: 45mm (Excluding Crown)
Case Thickness: 14mm
Bracelet Length: 210mm
:
...paskoholicy chyba go nie polubią
...fajny akcencik w kolorze przy koronce
...fajny akcencik w kolorze przy koronce
:
No tylko bransoletka ale ja lubie je, lato to tez fajny czas na bransoletke... Po ile te nuraski (wszytskie 3) mozna zakupic? Moze jakas pomaranczke mają?
:
Ten CITIZEN 300m1000f EcoDRIVE CARBON STEEL DIVERS WATCH średnio na Zatoce 150$ plus cło i wata i wysyłka.
Fakt, szkoda, że paska chyba raczej na pewno nie da się do niego zainstalować
Ale ogólnie - wart polecenia? Co sądzicie o Eco Drive? Czytałem, że bywają z nim problemy.
Fakt, szkoda, że paska chyba raczej na pewno nie da się do niego zainstalować
Ale ogólnie - wart polecenia? Co sądzicie o Eco Drive? Czytałem, że bywają z nim problemy.
:
Jak słyszę hasło Diver Citka to przed oczami mam od razu Aqualanda:D
Musze go kiedyś sobie nabyć!
Musze go kiedyś sobie nabyć!
:
Aqualand bylby milym dodatkiem do kolekcji
Zawsze jak trafiam na takiego w dobrej cenie to wyglada jakby go rekin pogryzl i wyplul i w dodatku ten tytan troszke dziadzieje.
Mimo tego i tak mi sie podoba .
Zawsze jak trafiam na takiego w dobrej cenie to wyglada jakby go rekin pogryzl i wyplul i w dodatku ten tytan troszke dziadzieje.
Mimo tego i tak mi sie podoba .
:
EcoDrive to fajna sprawa, stosują go w ciagle zwiekszajacej sie ilosci modeli wiec chyba juz ta technologia jest opracowana... 150$ za fajnego nurka - bajera kwarcowy to fajnie, jak rzadko nosisz, bierzesz, zakladasz po tygodniu czy rzadziej i on dziala - nie tak jak automat...:-) Nooo... wiem,z e sa rotomaty ale...
Nie lubie jak ktos pisze "fajny ale szkoda, ze kwarcok" - to jest, mówiąc delikatnie "pi...lenie w podniebienie"...
Nie lubie jak ktos pisze "fajny ale szkoda, ze kwarcok" - to jest, mówiąc delikatnie "pi...lenie w podniebienie"...
:
...Aqualand to jest obowiązkowy raczej. Kiedys przyjdzie i na niego czas.
:
Sprzedałem swojego NY2300 i bardzo mi go brakuje. Citki to fajne zegarki. Ten Eco Drive 300m trafia na moją Wish Listę do Hot 10
Aqualand wygląda mi trochę na takiego dziwoląga
Ooooo, 100 post,
Maxio napisał/a: |
...Aqualand to jest obowiązkowy raczej. Kiedys przyjdzie i na niego czas. |
Aqualand wygląda mi trochę na takiego dziwoląga
Ooooo, 100 post,
:
Zgadzam sie z toba
Odpowiedz do tematu
Spinner napisał/a: |
Nie lubie jak ktos pisze "fajny ale szkoda, ze kwarcok" - to jest, mówiąc delikatnie "pi...lenie w podniebienie"... |
Zgadzam sie z toba