Odpowiedz do tematu
: takie dwa w stylu Shane'a
:
Crazy Mary!
:
sorry, ale nie
:
...czy te wygibasy przy Samuraju, to to od jakiś japońskich krzaczków
:
nie nie to wzór tzw"żaden"
:
Możesz podzlecać wycinanki mojej córce - ma podobną "linię"
Ale przy pilocie - ekstra. To te nity żeś "wiertarkował" ?
Ale przy pilocie - ekstra. To te nity żeś "wiertarkował" ?
:
podeszlem do nich drugi raz...
pierwszy szycie mi się nie podoba, podkładka ze skóry od środka pod nit wygląda kiepsko, skóra 2 kolorowa bardzo fajna.
drugi - nawiązanie do Delauriana bardzo widoczne, ale linia cięcia , szycie tez mi nie leży.
Lubie Delauriana za świeżość pomysłów, ale nie wszystkie jego prace uważam za godne naśladownictwa.
pierwszy szycie mi się nie podoba, podkładka ze skóry od środka pod nit wygląda kiepsko, skóra 2 kolorowa bardzo fajna.
drugi - nawiązanie do Delauriana bardzo widoczne, ale linia cięcia , szycie tez mi nie leży.
Lubie Delauriana za świeżość pomysłów, ale nie wszystkie jego prace uważam za godne naśladownictwa.
:
No tak ta podkładka nie jest najładniejsza za to użyteczna w tej skórze co mam, a styl Delauriana, no cóż. Gość jest klasą sam w sobie, choć rzeczywiście niektóre projekty ma takie że nigdy bym nie pomyślał o takim. Linia cięcia jest słaba bo pasek zrobiony w trzy godziny żeby stwierdzić jak się coś takiego nosi. Poza tym sam nie wiem czym miałbym to wyciąć? Najbardziej skomplikowane urządzenie w moim warsztacie to suwmiarka:) A tak w wycinaniu tego pełen spontan, w następnym na pewno nie zalakieruje boków na czerwono itd itp. wkońcu całe życie się człowiek uczy. W poniedziałek muszę zrobić giro po lumpeksach bo fajne skóry to ja miałem kiedyś teraz mam nową i resztkę dobrej...
:
No jak dla mnie rowniez przekombinowane jakies te pofalowane...jestem na nie.
No ale ja mam zajawke na klasyczne pasioki wiec nie dziwne ze nie leza mi cos : )
No ale ja mam zajawke na klasyczne pasioki wiec nie dziwne ze nie leza mi cos : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Ten pofalowany , biore w ciemno super nie wiem dokladnie dlaczego , ale mi sie podobaten oryginalny krój . Brawo Nick
:
tez lubie szmatexy .. nigdy nie wiadomo jaka skora sie trafi.
Ostatnio odwiedzilem kilku tapicerow i producentow mebli skorzanych - skora , minus ze miekka i cienizna ~1m, ale prawdziwa wloska skora - jakosc super, kolory dowolne. Wlasnie robie paski ze skor laczonych - normana czarna 3mm laczona z wloska czerwona i szyte czerwona nitka
Ostatnio odwiedzilem kilku tapicerow i producentow mebli skorzanych - skora , minus ze miekka i cienizna ~1m, ale prawdziwa wloska skora - jakosc super, kolory dowolne. Wlasnie robie paski ze skor laczonych - normana czarna 3mm laczona z wloska czerwona i szyte czerwona nitka
:
Odpowiedz do tematu
Paski dla odważnych osób
Ja do takich nie należę, więc raczej bym ich nie założył
Ja do takich nie należę, więc raczej bym ich nie założył