Rakieta Automat
Odpowiedz do tematu

: Rakieta Automat
Moi drodzy wpadła mi ostatnio w łapy Rakieta Automat. Taka jak tu http://www.netgrafik.ch/automatic-10.htm
I muszę powiedzieć, że chyba zakochałem się w tym modelu. Wprawdzie widywałem go wcześniej na zdjęciach, ale dopiero gdy go zobaczyłem na własne oczy, dotknąłem uczucie wezbrało:)
Jeśli macie ten model w swoich kolekcjach, pochwalcie się.
Mój niestety ma parę felerów. I tutaj prośba, gdyby Wam zbywała koronka i może też tarcza do tego zegarka dajcie znać:)

andre
[Usunięty]
:
Posiadamy ;-)
Za koronką popatrze bo może gdzieś leży ale nie obiecuję.Tarczy nie mam.

:
posiadamy :) - nawet dwie. Tarczy nie mam ale będę jutro u zegarmajstra to zapytam o koronkę - jak rozumiem ma być srebrna?

:
Jak najbardziej srebrna. Mam też nadzieję, że jutro pojawią się w temacie zdjęcia Waszych automatycznych Rakiet:) Moja narazie jest jeszcze trochę brzydka, a z chęcią zobaczyłbym jakąś odpicowaną:)

andre
[Usunięty]
:
Moja jest złocona/Z fotkami na razie kłopocik bo aparat kaput.

:
a proszę bardzo - na zachętę:

druga jest chromowana ze srebrną tarczą ale nie mam zdjęcia pod ręką

:
Posiadam srebrną i 2 szt. w charakterze dawców, które czekają na tarcze:)

Ostatnio zmieniony przez voli 2010-02-26, 00:38, w całości zmieniany 2 razy
:
Śliczna :!: Coraz bardziej podobają mi się zegarki z kolorową tarczą. Gratuluje. Buczo Ty też wrzucaj jak będziesz miał fotki :)

:
z tarczami to będzie jazda - w życiu nie widziałem tarcz do tych rakiet w sprzedaży! jedyna nadzieja to znaleźć gdzieś trupka z ładną tarczą :roll:

:

:
Pechowo wszystkie wskazówki wlazły na siebie, a nie ma ich czym popchnąć :) (kalendarz angielski) Jak widzicie zegarek czeka na swój dzień. Nie wiem czy jest to widoczne na zdjęciu, ale tarcza posiada jakiś nalot. Może wilgoć podeszła pod farbę, a może to tylko powierzchowne zabrudzenia i dałoby się przeczyścić. Jeśli nie to zostanie jak jest. I tak prawdopodobnie po wymianie szkła zegarek dużo zyska na urodzie :)

voli bardzo ładna :)

:
Rakieta automat to była kiedyś jedna z pierwszych pozycji na mojej wish liście. Dzisiaj mam 3 - tak się szczęśliwie trafiło :D . Jedna to nówka, dwie czekają jeszcze na wizytę u zegarmistrza. Fotki tej pierwszej są w temacie "sesja na parapecie".
Tak jeszcze od strony technicznej to jest bardzo dobry mechanizm, w moim rankingu radzieckich automatów ma drugie miejsce (pierwsze to oczywiście Poljot 2415/2416)

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Małe uaktualnienie w temacie Rakiety automat. Wymieniłem tarczę na (chyba) nówkę :) Teraz prezentuje się tak:

Jeszcze tylko koronka....
Może ktoś jednak poratuje? :)

Ostatnio zmieniony przez Buczo 2010-04-01, 15:40, w całości zmieniany 2 razy
:
tarcza miodzio! rakieta prezentuje się bardzo szykownie!

:
Very, bardzo ładna, fotka oddaje fajnie kształt koperty.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum