HIRSCH zegarek
Odpowiedz do tematu

goral35
[Usunięty]
: HIRSCH zegarek
witam

czy ktoś spotkał się może z takim zegarkiem jak na zdjęciu ? czy wogóle firma HIRSCH robi zegarki ??
szukałem po necie ale wyskakują tylko paski!
czy ktoś podpowie czy aby nie jest to Chińska podróba i wymysł narodu zza wielkiego muru ?
pozdrowionka darek

:
goral35, może jakaś fotka, bo nic nie widać.

Blaz
[Usunięty]
:
To nie jest ta firma od pasków, choć też austriacka. :)

Taki austriacki Perfect. A Perfecta możesz kupić w setkach autoryzowanych przedstawicielstwach w Polsce (tzw. "Zegarki, paski, baterie"). :))

goral35
[Usunięty]
: Re: HIRSCH zegarek
goral35 napisał/a:
witam

czy ktoś spotkał się może z takim zegarkiem jak na zdjęciu ? czy wogóle firma HIRSCH robi zegarki ??
czy ktoś podpowie czy aby nie jest to Chińska podróba i wymysł narodu zza wielkiego muru ?
pozdrowionka darek

[ Dodano: 2012-09-12, 13:49 ]
dzięki za info, jednak cóś tak czułem że to chinczycy małymi żółtymi raczkami składają to cudo :) :P

:
Fotka już jest, no powiedzmy że to jest zegarek "inaczej", to znaczy jak Blazos napisał wykonanie na poziomie najtańszych Perfectów.

:
Ten zegarek nie ma nic wspólnego z producentem pasków. No może bardzo mało. :) Produkuje go inna firma rodzinna, która z tego co pamiętam ma jakieś powiązania parę pokoleń wstecz z Hirschami od pasków. Sam miałem kiedyś ten model. Można go było odebrać za pkty na niemieckich stacjach benzynowych. Produkowany dla Niemców w Chinach, koperta nie jest stalowa. Tani i niestety tandetny zegarek.

Powiązania rodzinne:

1945 is when KR Hans Hirsch senior began to produce watchbands. While his son Hermann Hirsch took over the watchband business and quickly turned it into a showcase company in the high-quality watchband industry, his other son Hans Hirsch started the first Austrian production of watches and became one of the world’s leading producers of gemstone watches

:
Czasmi ten model mozna znaleśc na all.Ceny oscyluja wokół 35-60 zł

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
goral35
[Usunięty]
:
dzięki za podpowiedzi :)

:
Na zdjęciach wygląda na wyjątkowo beznadziejnie wykonany zegarek.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Na takiej jakości zdjęciu to wszystko by wyglądało słabo :D

: Re: HIRSCH zegarek
goral35 napisał/a:
czy wogóle firma HIRSCH robi zegarki ??

ojjj nie tylko paski...świetnie modyfikują saaboloty...mam nawet ich logo w avatarze
http://www.hirsch-performance.ch/

lepsze jutro było wczoraj
:
A bo to jednemu jeleniowi Hirsch? :D

Gbou.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum