nowy pam submersible
Odpowiedz do tematu

:
Nie bardziej, niz w Dziku i Sokole :) .

:
prezesso napisał/a:
I mam nadzieję, że bezel jest przesunięty, bo nie chce mi się kresek rysować ale coś jest zwalone...

Faktycznie bezel krzywo ;)

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
prezesso napisał/a:
I mam nadzieję, że bezel jest przesunięty, bo nie chce mi się kresek rysować ale coś jest zwalone...

zapewne bezel 60 klikowy, i zaraz pewnie się okaże w że Paneraiu to i owszem możne tak być ;) bo jest to zgodne z duchem epoki,.....ale już w takim G.Gerlachu to zdrada i zaprzaństwo :))

Ostatnio zmieniony przez Svedos 2012-09-18, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Byście zrobili prosto, to można by powiedzieć, ze jesteście lepsi od panaruja cool

FOTOGRAFIA ŚLUBNA
:
Ale tak możecie go pozwać za kradziejstwo patentu :))

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Svedos napisał/a:
prezesso napisał/a:

zapewne bezel 60 klikowy, i zaraz pewnie się okaże w że Paneraiu to i owszem możne tak być ;) bo jest to zgodne z duchem epoki,.....ale już w takim G.Gerlachu to zdrada i zaprzaństwo :))

ja mam w candino 60 klikowy i to jest najbardziej prosto ustawiony bezel na świecie!

Skończcie z mitem krzywego bezela 60 klikowego bo to nieprawda. Dla odmiany w monsterze 120 klikowym nie da się prosto u mnie ustawić bezela, ni chu chu!

Skate or die!
:
U mnie w 60 klikowej magretce też ustawia się prosto ;) W sokole ciut gorzej :/

:
bEEf napisał/a:

...Kurcze, znalazłem inną fotkę i jest przefantastyczny kozak i w ogóle. Ale 47mm. I tutaj "ręce i nogi opadają" :głową w mur:

+1

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
bEEf napisał/a:
Kurcze, znalazłem inną fotkę i jest przefantastyczny kozak i w ogóle.

Ale kropki na bezelu nie trafiają w indeksy :twisted:

A o zegarku więcej :arrow: http://oceanictime.blogsp...-amagnetic.html

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum