Odpowiedz do tematu
:
Czy nikt nie widzi że coś jest nie tak?
Czy nikt nie widzi że coś jest nie tak?
Pozdro!!!
:
W sensie, że szkiełko gładkie jak pupa niemowlaka?
kaido2 napisał/a: |
Czy nikt nie widzi że coś jest nie tak? |
W sensie, że szkiełko gładkie jak pupa niemowlaka?
:
no to mamy zagadkę...
:
...szlifów nie ma....
:
Z powyższych wnioskuję że nikt( słownie nikt) nie miał nigdy do czynienia ze starym Rolkiem czy Pamem czy innym tego typu wiekowym zegarkiem także wyjaśniam:
Tarcza i wskazówki mogą być zniszczone od słonka czy tez rozsypać się no bo czas, natomiast werk? Werk zawsze będzie ideał, a jak było kombinowane to na pewno nie będzie wyglądał tak jak to ścier %^&*%&Q(!. Co by nie było każdy kumaty zaraz się połapie że to wszystko to improwizacja nowoczesnymi nićmi szyta.
Tarcza i wskazówki mogą być zniszczone od słonka czy tez rozsypać się no bo czas, natomiast werk? Werk zawsze będzie ideał, a jak było kombinowane to na pewno nie będzie wyglądał tak jak to ścier %^&*%&Q(!. Co by nie było każdy kumaty zaraz się połapie że to wszystko to improwizacja nowoczesnymi nićmi szyta.
Pozdro!!!
:
no i czar prysł był
ale co racja to racja...
ale co racja to racja...
:
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-08-31, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
Czar prysł w momencie ukazania sie foto dupki tylko fachowcy tego nie wyłapali.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-08-31, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
Pozdro!!!
:
Sądzę, że Stachowi nie chodziło o udawanie przed kimś, że zegarek jest stary i jego dziadek zdjął go z truchła ss-mana w '44, tylko zrobienie czegoś klimatycznego. Mnie się tam podoba
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Ale tu nie chodzi o udawanie, tak? Tylko o pewną zgodność. Przez takie rozumowanie to za niedługo polskie obozy koncentracyjne w Oświęcimu czy inne wykwity na stałe zagoszczą w naszej historiii. Amerykąnskie hamburgery mogą byc dobre* ale to nie znaczy że zdrowe !.
* Zwłaszcza te na bazie selekcjonowanych móźdźków
* Zwłaszcza te na bazie selekcjonowanych móźdźków
Pozdro!!!
:
Kaido, mimo że szanuję Twoje zdanie na temat staroci, ale tutaj przychylam się do zdania bEEfa, że to nie była rekonstrukcja, a wariacja.
:
Powiedzmy, że jest to hołmydż zegarka, który leżał 40lat bez dekla na dnie Bałtyku - można wtedy podciągnąć pod rekonstrukcję Z tym, że właśnie - po co. To zabawa
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
"Przepraszam bardzo że zamiast mechanizmu w środku była mrówka" Jak dla mnie wariacja taka sama jak Polskie obozy Koncentracyjne.
Jak dla mnie mocno nieudana.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-08-31, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
Blaz napisał/a: |
Kaido, mimo że szanuję Twoje zdanie na temat staroci, ale tutaj przychylam się do zdania bEEfa, że to nie była rekonstrukcja, a wariacja. |
"Przepraszam bardzo że zamiast mechanizmu w środku była mrówka" Jak dla mnie wariacja taka sama jak Polskie obozy Koncentracyjne.
bEEf napisał/a: |
Powiedzmy, że jest to hołmydż zegarka, który leżał 40lat bez dekla na dnie Bałtyku - można wtedy podciągnąć pod rekonstrukcję Z tym, że właśnie - po co. To zabawa |
Jak dla mnie mocno nieudana.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-08-31, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
Pozdro!!!
:
Mam deja vu. To dość popularny argument jest, te "polskie obozy koncentracyjne".
Wstało się lewą nogą?
kaido2 napisał/a: | ||
"Przepraszam bardzo że zamiast mechanizmu w środku była mrówka" Jak dla mnie wariacja taka sama jak Polskie obozy Koncentracyjne. |
Mam deja vu. To dość popularny argument jest, te "polskie obozy koncentracyjne".
Wstało się lewą nogą?
:
Odpowiedz do tematu
To najbardziej popularne i zrozumiałe okreslenie jak na dzisiejsze czasy. Oczywiście Polskie Obozy koncentracyjne zwane przesiedlenczymi jak najbardziej były, ale kto o tym wie? Hamburgeryzaś wiedza że Auschwitz to polski obóz koncentacyjny i tak jak by nie było podobne tu jest odniesienie i rozumowanie odnośnie tego zegarka. Plastik jest dobry in Matrix ale nie w realnym świecie.
Pozdro!!!