Odpowiedz do tematu
: Mqj mechanizm
Witam ma zegarek Chronotac w którym siedzi mechanizm taki jak z replik rolka, jest to mechanizm na załączonym zdjęciu od lewej, zegarek zaczął stawać więc najprawdopodobniej wymaga smarowania zaniosłem go do zegarmistrza lecz on w całej swej przeogromnej wiedzy stwierdził, że mechanizmu nie da się nasmarować i, że ogólnie lipa bo ma plastikowe oldboye, zapewne chodziło mu o plastikowy pierścień centrujący, wkurzyłem się bo owy zegarmajser, to chyba sam jest ten oldboy, nie umieć nasmarować tak prostego mechanizmu toż to woła o pomstę do Boga. Gdzie w pobliżu Warszawy, jest dobry zegarmistrz który temu podoła.
:
Jak z podrób Rolexa
Logan napisał/a: |
taki jak z replik rolka |
Jak z podrób Rolexa
:
A skąd wy się tak znacie na mechanizmach w podróbach, hę?
Segoy
:
Mua poprawił tylko błąd, nie ma czegoś takiego, jak replika Rolexa, są podróby Rolexa .. A na mechanizmach się moja osoba nie rozeznaje ..
:
Fota jest o ile kojarzę Rudolfa, któren był wszedł w posiadanie takowej drogą bycia obdarowanym
Potem ją upiekł w piekarniku.
Segoy napisał/a: |
A skąd wy się tak znacie na mechanizmach w podróbach, hę? |
Fota jest o ile kojarzę Rudolfa, któren był wszedł w posiadanie takowej drogą bycia obdarowanym
Potem ją upiekł w piekarniku.
:
Ok przepraszam chciałem napisać, że ten mechanizm siedzi w podróbach rolka, wracając do mojego pytania gdzie mogę nasmarować owy werk i czy to wykonalne.
:
Logan, spróbuj u Rosiaka tel. 600 087 594, ul. Ząbkowska 14, Warszawa.
:
Wykonalne oczywiście jest, to normalny werk mechaniczny , da się go rozmontować i zmontować, średnio rozgarnięty zegarmistrz bez problemu sobie z nim poradzi.
:
Logan, siedzialem teraz caly tydzien w ciechanowie, bym Ci je zawiózł do smarowania do Warszawy
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Wyżej wspomniany zegarmistrz przez kolegę TOMKA jak tylko usłyszał co za mechanizm powiedział, że zegarki tanie jakość kiepska i szkoda jego zachodu.
:
Znaczy zna się na rzeczy
Wyżej wspomniany zegarmistrz przez kolegę TOMKA jak tylko usłyszał co za mechanizm powiedział, że zegarki tanie jakość kiepska i szkoda jego zachodu. |
Znaczy zna się na rzeczy
:
Spróbuj u pana Janka na Górczewskiej 114
„Nie, to nasz dyrektor. On tak codziennie, rano i przed południem. Objeżdża biuro. – Ale ten hałas...na czym on jeździ? - Na wrotkach, żeby prędzej. W ten sposób zyskuje 26 i pół minuty dziennie.”
:
Jak to się w du**e od "dobrobytu" przewraca .. Kiedyś robił wszystko - ruskie "złomki" po 30zł/szt, Perfecty itp .. A teraz?
Wyżej wspomniany zegarmistrz przez kolegę TOMKA jak tylko usłyszał co za mechanizm powiedział, że zegarki tanie jakość kiepska i szkoda jego zachodu. |
Jak to się w du**e od "dobrobytu" przewraca .. Kiedyś robił wszystko - ruskie "złomki" po 30zł/szt, Perfecty itp .. A teraz?
:
A teraz bez Patka to nie podchodź, Panie
Bo to wiadomo, na codzien pewnie jedzie repetirery,wieczne kalendarze, nooo, chronografy z Glashuette najmniej a nie że "doskonałej jakości szwajcarska ETA" z plastiku
Bo to wiadomo, na codzien pewnie jedzie repetirery,wieczne kalendarze, nooo, chronografy z Glashuette najmniej a nie że "doskonałej jakości szwajcarska ETA" z plastiku
:
Odpowiedz do tematu
Trzeba było go tak nie polecać!! Znalazł klientów, pojawili się ludzie to i wybrzydzać zaczął.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP