Mqj mechanizm
Odpowiedz do tematu

Logan
[Usunięty]
: Mqj mechanizm
Witam ma zegarek Chronotac w którym siedzi mechanizm taki jak z replik rolka, jest to mechanizm na załączonym zdjęciu od lewej, zegarek zaczął stawać więc najprawdopodobniej wymaga smarowania zaniosłem go do zegarmistrza lecz on w całej swej przeogromnej wiedzy stwierdził, że mechanizmu nie da się nasmarować i, że ogólnie lipa bo ma plastikowe oldboye, zapewne chodziło mu o plastikowy pierścień centrujący, wkurzyłem się bo owy zegarmajser, to chyba sam jest ten oldboy, nie umieć nasmarować tak prostego mechanizmu toż to woła o pomstę do Boga. Gdzie w pobliżu Warszawy, jest dobry zegarmistrz który temu podoła.

:
Logan napisał/a:
taki jak z replik rolka

Jak z podrób Rolexa :twisted:

:
A skąd wy się tak znacie na mechanizmach w podróbach, hę? :roll:

Segoy
:
Mua poprawił tylko błąd, nie ma czegoś takiego, jak replika Rolexa, są podróby Rolexa .. A na mechanizmach się moja osoba nie rozeznaje .. :razz:

:
Segoy napisał/a:
A skąd wy się tak znacie na mechanizmach w podróbach, hę? :roll:

Fota jest o ile kojarzę Rudolfa, któren był wszedł w posiadanie takowej drogą bycia obdarowanym :P
Potem ją upiekł w piekarniku.
:cool:

Logan
[Usunięty]
:
Ok przepraszam chciałem napisać, że ten mechanizm siedzi w podróbach rolka, wracając do mojego pytania gdzie mogę nasmarować owy werk i czy to wykonalne.

:
Logan, spróbuj u Rosiaka tel. 600 087 594, ul. Ząbkowska 14, Warszawa.

:
Wykonalne oczywiście jest, to normalny werk mechaniczny , da się go rozmontować i zmontować, średnio rozgarnięty zegarmistrz bez problemu sobie z nim poradzi.

:
Logan, siedzialem teraz caly tydzien w ciechanowie, bym Ci je zawiózł do smarowania do Warszawy :P

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Logan
[Usunięty]
:
Wyżej wspomniany zegarmistrz przez kolegę TOMKA jak tylko usłyszał co za mechanizm powiedział, że zegarki tanie jakość kiepska i szkoda jego zachodu.

:
Logan napisał/a:
Wyżej wspomniany zegarmistrz przez kolegę TOMKA jak tylko usłyszał co za mechanizm powiedział, że zegarki tanie jakość kiepska i szkoda jego zachodu.

Znaczy zna się na rzeczy :mrgreen:

:
Spróbuj u pana Janka na Górczewskiej 114

„Nie, to nasz dyrektor. On tak codziennie, rano i przed południem. Objeżdża biuro. – Ale ten hałas...na czym on jeździ? - Na wrotkach, żeby prędzej. W ten sposób zyskuje 26 i pół minuty dziennie.”
:
Logan napisał/a:

Jak to się w du**e od "dobrobytu" przewraca .. Kiedyś robił wszystko - ruskie "złomki" po 30zł/szt, Perfecty itp .. A teraz? :shock:

:
A teraz bez Patka to nie podchodź, Panie :lol:
Bo to wiadomo, na codzien pewnie jedzie repetirery,wieczne kalendarze, nooo, chronografy z Glashuette najmniej :lol: a nie że "doskonałej jakości szwajcarska ETA" z plastiku :lol:

:
Trzeba było go tak nie polecać!! Znalazł klientów, pojawili się ludzie to i wybrzydzać zaczął.

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum