chgreg napisał/a: |
"Łzy sołtysa" |
Też bym spróbował
"Łzy sołtysa" |
Ja tylko ruskie zegarki oraz zupełnie przypadkowo kupionych kilka szwajcarów, niemców, francuzów i chińczyków. Poproszę o dopisanie do grupy z kolorem.
Jako przedstawiciel kresów wschodnich do śliwowicy Yakovleva dorzucam przy spotkaniu zacny trunek nakapany w okolicach Puszczy Białowieskiej o dźwięcznej nazwie "Łzy sołtysa". |
Yakovlev napisał/a: | ||
Ciekawi mnie geneza nazwy. Bo to jakieś świństwo może być |
oraz zupełnie przypadkowo kupionych kilka szwajcarów, niemców, francuzów i chińczyków |
Spam napisał/a: | ||
...ja tu widzę element kontrrewolucyjny |
Spam napisał/a: |
...ja tu widzę element kontrrewolucyjny |
chgreg napisał/a: | ||
Absolutnie sie nie zgadzam, nie chce byc przesłuchiwany...Ja chcę do biura! Politbiura... Jeszcze dziś we wszystkich zegarkach innych niz rosyjskie przemaluję tarcze na jedyny słuszny kolor czerwony.... |
abaddon79 napisał/a: |
KROPNI KAPITALIŚCI (NIE BOJĘ SIE UŻYĆ SŁOWA CINKCIARZE) wywindowali ceny na alle.. -tfu czarnym rynku i obecnie zakupu można dokonać tylko po cenach jak za waluty wymienialne |
Spam napisał/a: |
...gdy wyklaruje się politbiuro na hasło pierwszego sekretarza KC wszystkie partyjne zegarki włączone zostaną do kolektywu i rozdzielone każdemu po równo... wiadomo... co nie da się podzielić idzie na wieczne przechowanie do pierwszego sekretarza KC |