Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Karolewskiej, faaajny... wiela on ma wszerz?. Zajebibi branza...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Karolewskiej znowu myli tematy...
:
Tak, kurdelek serdelek, muszę przynać, że to jest mega wygodny zegar
Rudolf napisał/a: |
Karol , Boszczeta sobie zapodałeś ? |
Tak, kurdelek serdelek, muszę przynać, że to jest mega wygodny zegar
:
Już są po pińcet , kto nie łyknął - niech żałuje
Jaki to się robi pospolity zegar
Iks napisał/a: |
Przyszedł forumiak Rewelacja, a jeszcze za te pieniądze - szok |
Już są po pińcet , kto nie łyknął - niech żałuje
Karolewskiej napisał/a: |
U mnie maleństwo na ręku.... |
Jaki to się robi pospolity zegar
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-08-28, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
Tomek, ty nie chciałeś go przynosić na pomacanie, bo wiedziałeś, że ich przybędzie! Super sikor
???
Cichy napisał/a: |
Karolewskiej znowu myli tematy... |
???
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-08-28, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Maćka żeś przekupił Ale...szczerze...na zdjęciach chyba lepiej jak na żywo ta wersja wygląda Ta Tomkowa chyba lepsiejsza
Cytat: |
U mnie maleństwo na ręku.... |
Maćka żeś przekupił Ale...szczerze...na zdjęciach chyba lepiej jak na żywo ta wersja wygląda Ta Tomkowa chyba lepsiejsza
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Aha to nowy nabytek, sorry.
:
Nosiłbym obie wersje
Na wszystkich spotach był ze mną, tylko Ciebie nie było, bo w tym czasie żeś na stadionie przesiadywał
Ale...szczerze...na zdjęciach chyba lepiej jak na żywo ta wersja wygląda Ta Tomkowa chyba lepsiejsza |
Nosiłbym obie wersje
Tomek, ty nie chciałeś go przynosić na pomacanie, bo wiedziałeś, że ich przybędzie! Super sikor |
Na wszystkich spotach był ze mną, tylko Ciebie nie było, bo w tym czasie żeś na stadionie przesiadywał
:
To trzeba teraz zorganizować, bo mi się fajnych zegarów do pokazania nazbierało
Tomek napisał/a: | ||||
Nosiłbym obie wersje
Na wszystkich spotach był ze mną, tylko Ciebie nie było, bo w tym czasie żeś na stadionie przesiadywał |
To trzeba teraz zorganizować, bo mi się fajnych zegarów do pokazania nazbierało
:
Jaki plastykowy , porządnie wykonany zegarek, powłoka idealnie położona, szczotka równiusieńka, żadnych zadziorów czy ostrych krawędzi, bezel też chodzi bardzo płynnie (ciekawostka - ma 90 klików)
Miękki i wygodny, ale chyba profilowana skóreczka z szarym szyciem by lepiej pasowała, ciekawe czy któryś paskotwór podjąłby się wykonania czegoś takiego
Cytat: |
Jest plastykowy ? |
Jaki plastykowy , porządnie wykonany zegarek, powłoka idealnie położona, szczotka równiusieńka, żadnych zadziorów czy ostrych krawędzi, bezel też chodzi bardzo płynnie (ciekawostka - ma 90 klików)
Michał G. napisał/a: |
A co myślisz o pasku? wg. Tomka i mnie trochę zbyt delikatny... |
Miękki i wygodny, ale chyba profilowana skóreczka z szarym szyciem by lepiej pasowała, ciekawe czy któryś paskotwór podjąłby się wykonania czegoś takiego
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Oki, np, wezmę słoik z ogórkami
Btw a jak terminarz rozgrywek?
To trzeba teraz zorganizować, bo mi się fajnych zegarów do pokazania nazbierało |
Oki, np, wezmę słoik z ogórkami
Btw a jak terminarz rozgrywek?
:
W czwartek się wyjaśni, czy będą grać dalej w Lidze Europejskiej. Następny ligowy na jaki idę jest dopiero 23/09.
:
Wygląda na taki i te indeksy wyglądają na naklejane , ale niech sie nosi
Iks napisał/a: | ||
Jaki plastykowy , porządnie wykonany zegarek, powłoka idealnie położona, szczotka równiusieńka, żadnych zadziorów czy ostrych krawędzi, bezel też chodzi bardzo płynnie (ciekawostka - ma 90 klików) |
Wygląda na taki i te indeksy wyglądają na naklejane , ale niech sie nosi
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Myślę, że nie byłoby problemów. Najtrudniejsze będzie usztywnić ten pasek żeby dobrze przylegał - tak jak ta guma. Z tego co wyczułem to ona jest na całej szerokości usztywniona w środku czymś metalowym, co zapewne jest integralną częścią teleskopu - dlatego tak idealnie leży przy kopercie.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
[, ciekawe czy któryś paskotwór podjąłby się wykonania czegoś takiego |
Myślę, że nie byłoby problemów. Najtrudniejsze będzie usztywnić ten pasek żeby dobrze przylegał - tak jak ta guma. Z tego co wyczułem to ona jest na całej szerokości usztywniona w środku czymś metalowym, co zapewne jest integralną częścią teleskopu - dlatego tak idealnie leży przy kopercie.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.