pilot MiG 29 (Nowy model - przynajmniej dla mnie)
Odpowiedz do tematu

: pilot MiG 29 (Nowy model - przynajmniej dla mnie)
nie wiem czy ktoś już widział i jak długo jest na rynku ale właśnie trafiłem na to, i bardzo mi się podoba zwłaszcza pvd:

Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-08-24, 09:12, w całości zmieniany 2 razy
Skate or die!
:
Eeee noooo ... faaajny :!:
Wiele za to Pietka :?:

maciek
[Usunięty]
:
41/16mm, niezły klocek. :wink:

:
To on ma oddzielny naciąg do chrono? :shock:

Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
:
niestety 2400 PLN
http://www.watchtime24.si...l?cPath=136_116

Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-08-24, 09:20, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
xylog napisał/a:
To on ma oddzielny naciąg do chrono? :shock:

Nie, to pokretlodo ustawiania wewnetrznego bezela. Na moje oko zresztą, to na "3" jest do bezela, a to na "12" do nakręcania.
ale 2400 peelenow ... to auć trochę :shock:

:
Brzydallllll, a druga koronka to raczej do wewnętrznego ringu.

:
@Alamos
ano właśnie.... bo tak, to jest świetny - gdzieś na ebay jest czarne pvd - mniazga!
Ale nie za te plny...

Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-08-24, 09:26, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
Ta cena niszczy :???:

Pozdrawiam
Waldek
:
gzubek71 napisał/a:
Ta cena niszczy :???:

Ano.. ano, ale na pocieszenie jest to ze limitacja tylko 150 sztuk

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Bardzo fajny.

Design ozywczy, naprawde dobrze to wyszlo z nawiazaniem do starych zegarow pokladowych.

A werk, jak rozumiem, to dalej jakos wersja niesmiertelnego 3133?

W takim razie mozna argumentowac, ze sprzedaja po taniosci - dobrze zaprojektowany zegarek z porzadnym mechanicznym werkiem...

:
Też tak myślę jak Zbyszek.
Tam w środku pewnie 3159.
Zegarek jest drogi bo ... :?: Bo to zegarek rosyjski. Pokażcie mi mechaniczne chrono z ręcznym naciągiem, w podobnie interesującej stylistyce opartej na ACzSach. Gdyby tam było napisane Junghans, to by było "łaaaaał, ale po taniości, świeeeetnaaa ceeeenaaaa" ;-)
Chociaż faktycznie to niepokojące, że każda kolejna seria zegarków radzieckich - jest droższa. Anczar już poleciał dawno ponad 2 tysie ... Jak żyć, premierze :P :?:

:
nie mieszaj 2 systemów walutowych. Junghansa też w to nie mieszaj - po prostu wszyscy przyzwyczaili się, że ryskie chrono latają w okolicy 1300. A tu od pewnego czasu ciągle tylko w górę... O takie drogo mi chodzi.

świetnie, że rozmiar 41 więc nie jest patelnią ale z drugiej strony grubość przy tej średnicy może robić z niego "bańkę".
kurczę, fajny...

Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-08-24, 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
ALAMO napisał/a:
Też tak myślę jak Zbyszek.
Tam w środku pewnie 3159.
Zegarek jest drogi bo ... :?: Bo to zegarek rosyjski. Pokażcie mi mechaniczne chrono z ręcznym naciągiem, w podobnie interesującej stylistyce opartej na ACzSach. Gdyby tam było napisane Junghans, to by było "łaaaaał, ale po taniości, świeeeetnaaa ceeeenaaaa" ;-)
Chociaż faktycznie to niepokojące, że każda kolejna seria zegarków radzieckich - jest droższa. Anczar już poleciał dawno ponad 2 tysie ... Jak żyć, premierze :P :?:

Dokładnie to samo chciałem napisać :lol:
Jak bym musiał być jednozegarkowcem to kto wie... :cool:

Ostatnio zmieniony przez Aronus 2012-08-24, 11:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Tą maszynkę oblukałem w sieci już jakiś czas temu ----ale cena skutecznie mnie uspokoiła ----dizajn wymiata jak nic :evil: na aledrogo było cos taniej :???:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum