OTAGO.....no prawie OTAGO
Odpowiedz do tematu

: OTAGO.....no prawie OTAGO

:
Dla mnie bomba. Zarówno tarcza Foki jak i Otago bardzo fajnie komponuje się z tą kopertą i białymi wskazówkami. Cały czas mam jednak obawy czy to dobrze zagra z kolorowym bezelem z renderów...

:
No to na razie jest substytut Otago, ponieważ gdyż to nie jest docelowa koperta i docelowe wskazówki,w "pomarańczy'" będą czarne.

:
a mi sie z kolei te wskazowki z prototypu otaga podobaja bardziej niz te lopaty z Foki :???: bedzie opcja zamowienia innych wskazowek? :mrgreen:

beceen | ***** ***
:
beceen, nie, nie będzie takiej opcji, wszystkie zegarki będą w jednym standardzie wykonania.

:
beceen, juz męczyłem taki pomysł przed dwoma miesiącami. Rozbiłem się o mur niezrozumienia Svedosa i Alamo :wink:

:
fajnie :!:

Jak nie uda mi się wskoczyć na czyjeś miejsce na liście FOKI, to ten zegarek będzie mnie na pewno cieszył

Pozdrawiam

Jarek
:
Te wskazówki sa chłopaki zdecydowanie zbyt delikatne do tej tarczy, i potężnego zegarka jakim FOKA/Otago jest. Pamiętajcie, że pomimo 42 mm, to jest duży zegarek.

:
ALAMO, a jaki jest wybor wskazowek do tego mechanizmu foczego?
w razie co, cos innego sie dobierze?

beceen | ***** ***
:
To st-25 więc mogą pasować te od 303 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_
work in progress
:
Svedos, czy nie dałbyś rady w wolnej chwili cyknąć Otago obok Dzika czy Sokoła na nadgarstku?
Chodzi o porównanie wielkości "wizualnej" bo rozmiar "mierzony" nie zawsze jest adekwatny do upodobań.

:
jaro19591, jak Marysia sobie życzy, postaram się o takie fotki.

:
Svedos napisał/a:

Biegusiem, biegusiem prociem.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Svedos napisał/a:

Dobry Pan, ludzki mod. :lol:

:
Swietny zegarek - dobry (mój) wybór w preorderze :idea: :idea:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Pełna wersja forum