interesuje mnie zegarek boschett cave dweller - czy można go gdzieś zanabć w Polsce?
Odpowiedz do tematu
: czy w PL można kupić zegarek Boschett
:
Bez szans. Boschett sprzedaje swoje zegarki tylko w swoim sklepie internetowym.
Ale używany - jest taka możliwość, o ile ktoś będzie chciał się go pozbyć. Mam ten model, który pokazałeś na zdjęciu i od razu napiszę, że ma u mnie dożywocie .
Maru123 napisał/a: |
interesuje mnie zegarek boschett cave dweller - czy można go gdzieś zanabć w Polsce? |
Bez szans. Boschett sprzedaje swoje zegarki tylko w swoim sklepie internetowym.
Ale używany - jest taka możliwość, o ile ktoś będzie chciał się go pozbyć. Mam ten model, który pokazałeś na zdjęciu i od razu napiszę, że ma u mnie dożywocie .
:
nie można. Można na forum upolować używkę.
:
W grudniu mają być ponownie dostępne, w nowej odsłonie po jakimś drobnym lifcie, w sklepie Keitha https://boschett.startlogic.com/store/catalog/index.php
:
Tomek, a napiszesz coś więcej o użytkowaniu tego zegarka? jesteś zadowolony jak domniemam czy jego wysokość nie przeszkadza podczas codziennego użytkowania?
jakieś 2 mies. temu na kmziz był do wzięcia taki ale przegapiłem
jakieś 2 mies. temu na kmziz był do wzięcia taki ale przegapiłem
:
Był, ale chyba ze stalowym bezelem i jeśli mnie pamięć nie myli - jest obecnie na naszym forum
Wysokość absolutnie w niczym nie przeszkadza, chyba, że chcesz go nosić pod mankietem - z tym może być spory problem
jakieś 2 mies. temu na kmziz był do wzięcia taki ale przegapiłem |
Był, ale chyba ze stalowym bezelem i jeśli mnie pamięć nie myli - jest obecnie na naszym forum
Wysokość absolutnie w niczym nie przeszkadza, chyba, że chcesz go nosić pod mankietem - z tym może być spory problem
:
nie pamiętam już koloru bezela szczerze mówiąc. a z tym malowanym na czarno nie ma problemu/ nie schodzi ta barwa? to jest jakoś napylane na bezel?
:
U mnie nie ma nawet mikroryski , to jest powłoka chyba pvd. Nic nie schodzi, mam jednolity kolor na całej powierzchni.
nie schodzi ta barwa? to jest jakoś napylane na bezel? |
U mnie nie ma nawet mikroryski , to jest powłoka chyba pvd. Nic nie schodzi, mam jednolity kolor na całej powierzchni.
:
ok dziękuję Ci Tomku za odp.
w takim razie będę polował i szukał
w takim razie będę polował i szukał
:
Najszybciej trafisz używany na bazarku WUS. U nas szanse niewielkie, w Polsce nie ma zbyt wielu Cave Dwellerów ... Chyba 3 albo 4 szt, jeden jeszcze w drodze ..
:
Na wszelki wypadek: gdyby ktoś chciał drogo sprzedać to proszę o PW.
:
poka poka
Santino napisał/a: |
A Żółtek już w Mieście Łodzi... |
poka poka
:
No przecież nie u mnie jeszcze
poka poka |
No przecież nie u mnie jeszcze
:
Odpowiedz do tematu