Ponieważ dla mnie to czarna magia, to zapytam Was.
Znajomy chce kupić wielkie G. Ma mieć WR200m, solar i radio. Oczywiście im taniej, tym lepiej, dobrze byłoby się w 5 stówach zamknąć...
Co proponujecie?
Odpowiedz do tematu
: Dżiszok
:
Ostatnio zmieniony przez selassje 2012-08-14, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
gw-6900 jest calkiem spory, gw-7900 chyba jeszcze wiekszy, ale polecam gulfa - gw-9100
acha, zupełnie przypadkowo mam wszystkie powyższe, wieczorem postaram sie wrzucic fotkę porównawczą
acha, zupełnie przypadkowo mam wszystkie powyższe, wieczorem postaram sie wrzucic fotkę porównawczą
Ostatnio zmieniony przez selassje 2012-08-14, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
:
a jakieś linki dasz do tanich tych zegarków? Bo ja nawet nie wiem jak one wyglądają.
selassje napisał/a: |
gw-6900 jest calkiem spory, gw-7900 chyba jeszcze wiekszy, ale polecam gulfa - gw-9100
acha, zupełnie przypadkowo mam wszystkie powyższe, wieczorem postaram sie wrzucic fotkę porównawczą |
a jakieś linki dasz do tanich tych zegarków? Bo ja nawet nie wiem jak one wyglądają.
:
no niestety, praca czeka i nie moge zaglebic się przestrzeń internetu, ale każdy z powyższych w okolicach 500 dostaniesz.
:
Patrzyłem na zatoce, jest ich full. To są ceny normalne, czy da się kupić taniej? A jak z podróbkami? Bo sprzedwaców też jest full.
:
Na allegro zobacz - poważnie mówię
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ty, faktycznie jest najtaniej...
Iks napisał/a: |
Na allegro zobacz - poważnie mówię |
Ty, faktycznie jest najtaniej...
:
A nawet jeśli nie jest najtaniej, to drożej o jakieś śmieszne kwoty - a tu nie ryzykujesz dodatkowych opłat celnych i masz wszystko w trymiga
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A i paru dobrych i pewnych sprzedawców się znajdzie
Czasem warto się potargować i sprawdzić w sklepach netowych, bo i tam też można kupić w dobrej cenie i się potargować
Czasem warto się potargować i sprawdzić w sklepach netowych, bo i tam też można kupić w dobrej cenie i się potargować
:
Ostatnio zmieniony przez mety1 2012-08-14, 17:26, w całości zmieniany 1 raz
a ma ktoś może jakiegoś G ze wskazówkami? i foto jakby mógł ten ktoś życzliwy od razy wrzucić(najlepiej czerwonego).
Ostatnio zmieniony przez mety1 2012-08-14, 17:26, w całości zmieniany 1 raz
: Re: Dżiszok
Done, done, done i... done - GW-9000A
maciek napisał/a: |
Ma mieć WR200m, solar i radio. Oczywiście im taniej, tym lepiej, dobrze byłoby się w 5 stówach zamknąć... |
Done, done, done i... done - GW-9000A
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Mariusz jak juz tak sie rozkreciłes wrzuc fote gulfmana i risemana dla porównania , kolega ma risemana i chcialbym go porównac z gulfem (Maciek przep ze sie wcinam)
:
Rysiek mniejszy, jakos pozniej wrzuce bo dzieci trzeba ogarnac
:
Odpowiedz do tematu
revolta, bierz gulfa 9100 jak cóś.
Oczywiście GW9100
Oczywiście GW9100