, ciekawe czy jak wpisze w jakimś wątku słowo "słoik" lub "ogórki" to też się pojawi Alamo. Trzeba sprawdzić.
Odpowiedz do tematu
:
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
a to Krzysiek był pomysłodawcą? I czemu mi umknęło topienie Omegi?
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-08-08, 15:39, w całości zmieniany 1 raz
ciniol napisał/a: |
hmmm, ciekawe czy jak wpisze w jakimś wątku słowo "słoik" lub "ogórki" to też się pojawi Alamo. Trzeba sprawdzić.
|
a to Krzysiek był pomysłodawcą? I czemu mi umknęło topienie Omegi?
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-08-08, 15:39, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Mało uważny byłeś . Przejrzyj zdjęcia z relacji
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Remik, na zdjęciach to ja widziałem, tylko zastanawiam się gdzie ja byłem jak to miało miejsce...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Chętnie tylko proszę o info kiedy to i gdzie
Santino napisał/a: |
Może Kolega Szyszek przygotuje dla nas specjalną ofertę i odwiedzi nas na jesiennym zlocie?
Szyszek - zapraszamy! |
Chętnie tylko proszę o info kiedy to i gdzie
:
Najprawdopodobniej w październiku i na pewno w okolicach Łodzi.
:
Bylem wczoraj przelotem w tej samej galerii handlowej co ostatinio i odszczekuje moje mylace 80 EUR. (hau hau)
Prawidlowa cena wystawionych zegarkow zgodnie z tym co Szyszek twierdzi to 89 EUR.
Co nie zmienia faktu, ze dalej do mnie nie gadaja.
Pozdrawiam
Eryk
Prawidlowa cena wystawionych zegarkow zgodnie z tym co Szyszek twierdzi to 89 EUR.
Co nie zmienia faktu, ze dalej do mnie nie gadaja.
Pozdrawiam
Eryk
:
btw w gusta wszystkich się nie trafi, szczególnie z niszowymi produktami.
Erolek napisał/a: |
Bylem wczoraj przelotem w tej samej galerii handlowej co ostatinio i odszczekuje moje mylace 80 EUR. (hau hau)
Prawidlowa cena wystawionych zegarkow zgodnie z tym co Szyszek twierdzi to 89 EUR. Co nie zmienia faktu, ze dalej do mnie nie gadaja. Pozdrawiam Eryk |
btw w gusta wszystkich się nie trafi, szczególnie z niszowymi produktami.
:
Odpowiedz do tematu
Niszowe, czy ja wiem. Raczej kolejny sposób na sprzedaż. Jedni robią drzewniane obudowy, inni naklejają nalepki na tarcze