Poszukiwany Calvin Klein Lady Glam Red
Odpowiedz do tematu

: Poszukiwany Calvin Klein Lady Glam Red
Kumotrzy,

Proszę tylko bez kwestionowania wyboru, wiem, że ten zegarek nie jest wart 1/3 ceny i jak tylko mogłem odradzałem zakup, ale kobieta się uparła i zmienić się tego nie da. Dobrze, z eto nie moja kobieta ;)

Wiecie może, gdzie można ten zegarek kupić w rozsądniejszych pieniądzach?

http://www.zegarki.zgora....am_Red_K9423144

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Blaz
[Usunięty]
:
Upewnijmy się - to jest zegarek, a nie szarfa z materiału, a na niej przyklejone kółko do kluczy? :lol:

:
Żebym jeszcze ja to wiedział. :mrgreen:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
symela
[Usunięty]
:
na taobao

:
symela, dzięki, przeszukałem. Albo nie ma, albo nie potrafię szukać.

:
szukając nader szybko, takie coś mi wyskoczyło, z translatora wynika, że to zegarek, a nie np. jego zdjęcie. Ale ja się na chińszczyźnie nie znam, od razu mówię, na taobao jeszcze mniej.
A w bliższych rejonach, to wygląda, że wszędzie w okolicach tysiaka PLN kosztuje ta szarfa.

Ostatnio zmieniony przez halina 2012-08-07, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Wydaje mi się że już było melepecone o tym zegarku, jakiś miesiąc temu. A konkretnie to chiba o pasku, no i wtedy był pokazywany z czarnym paskiem.

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
Sam nie rozumiem, jak się może coś takiego podobać... jednak o gustach się nie dyskutuje, obiecałem, że zapytam więc pytam. Aczkolwiek rewelacji się nie spodziewałem. :mrgreen:

:
Zawsze to jakiś nowy temat do spamerki, i nawet na temat się udaje :shock: :wink:

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
trafiłem na białe i czarne ale to chyba coś podobnego LINK

:
Śliczne są...zaczynam się nad takim zastanawiać...

:
Cezar napisał/a:
Śliczne są...zaczynam się nad takim zastanawiać...

Żartowniś. :evil: :twisted: :mrgreen:

blasinski, dzięki. Może, dzięki tej lince uda mi się pokazać ile tak naprawdę wart jest ten zegarek CK i skutecznie odradzić. :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-08-07, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie...dlaczego :)
Ładne są...

Blaz
[Usunięty]
:
Michał G. napisał/a:
Może, dzięki tej lince uda mi się pokazać ile tak naprawdę wart jest ten zegarek CK i skutecznie odradzić. :mrgreen:

Tak na oko - ze 20cm szarfy i aluminiowe kółko od kluczy ile mogą być warte? Plus bateria Renata i Superglue? :mrgreen:

Resztę tej ceny załatwiają znaczki: CK i swiss made. :lol:

:
Ladne sa. Mi sie podobai a

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum