:
No i wszystko jasne,dzięki!
Wyciągnąłem mechanizm i ten pin to jednak nie atrapa,najfajniejsze że zegarek na chwilę ożył
Ostatnio zmieniony przez buran 2012-08-06, 12:05, w całości zmieniany 1 raz
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Może ktoś napisać co to za werk?Sprawdziłem mikroliska i z PG najbardziej mi pasuje Patek-Genev,ale to chyba nie to
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
LeCoultre-No Logo
to bym się taplał w prestiżu
:
Faktycznie trochę podobny do mojego
i też no name...
:
No patrzaj co za ludzie wtedy byli: tłukli te zegarki jak byk szczał w galopie, kto jak chciał - takie same albo nie, oznaczone albo nie. I bąk ich obchodziło, że parę lat później biedny człowiek będzie w rozterce czy ma kłalitę z samego czubka piramidy, czy mu zaraz Kaidoszczak wyłuszczy, że to kapsel od taniego piwa
Gboooo.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2012-08-06, 16:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Oj,niechybnie kapsel,Kaido z dobrego serca nie chce mi napisać że mój prestiżowy nabytek mogę na tory położyć
:
Znowu mi wszystko wywrócili. Byłem przekonany, że skoro to tu zwykły A. Schild -
to te wszystkie udziwnione do "markowych" zegarków to są FHFy
Gb.
:
Ostanie podejście,może ktoś poznaje ten typ zapadki,z reguły są dwuczęściowe a tu są trzy części bardzo sprytnie pomyślane
ps
Włos jest czarny i połyskliwy,czy to inwar?