maryna odmówiła posłuszeństwa
Odpowiedz do tematu

:
Za to dużo :smile:

Gb.

:
I wtedy dużo nam nie wadzi, w przeciwieństwie gdy kobity chcą nam wmwówić że duże jest piękne. :mrgreen:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Wracajac nie moge tego dekla za cholere odkrecic, jutro rano podjade do zegarmistrza.
Ew ktos wie jakiej srednicy jest mechnizm w takiej kopercie, tj 47 mm?

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13 napisał/a:
jakiej srednicy jest mechnizm

36,6 mm

:
Dziekuje Wam bardzo za pomoc. W dziale kupie napisalem temat. Poszukuje mechanizmu na dawce.

:
Ja tam się nie znam, ale tak na chłopski rozum: na Twoim miejscu obejrzałbym jeszcze układ balans/wychwyt, bo jak wyleciała zębatka od sprężyny, to zabrakło blokady i pewnie przez chwilę tam działo się wiele i szybko. :cool:

pozdrawiam
Narfas

:
Narfas, wezme pod uwage.Czekam, az pojawi sie czas bo dzis niedziele, a ja o 18 do domu wrocilem...

:
Narfas napisał/a:
(..) pewnie przez chwilę tam działo się wiele i szybko. :cool:

Najprawdopodobniej nic się nie stało; wychwyt powędrował parę ząbków w tył i wszystko.

Gbu.

:
Zegarek naprawiony.
Chce bardzo podziękować Stasiowi, za instrukcje , jak i częsci; Rudolfowi za dekiel oraz całej reszcie za rady .

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum