Za to dużo
Gb.
Odpowiedz do tematu
:
:
I wtedy dużo nam nie wadzi, w przeciwieństwie gdy kobity chcą nam wmwówić że duże jest piękne.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Wracajac nie moge tego dekla za cholere odkrecic, jutro rano podjade do zegarmistrza.
Ew ktos wie jakiej srednicy jest mechnizm w takiej kopercie, tj 47 mm?
Ew ktos wie jakiej srednicy jest mechnizm w takiej kopercie, tj 47 mm?
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
36,6 mm
Apa13 napisał/a: |
jakiej srednicy jest mechnizm |
36,6 mm
:
Dziekuje Wam bardzo za pomoc. W dziale kupie napisalem temat. Poszukuje mechanizmu na dawce.
:
Ja tam się nie znam, ale tak na chłopski rozum: na Twoim miejscu obejrzałbym jeszcze układ balans/wychwyt, bo jak wyleciała zębatka od sprężyny, to zabrakło blokady i pewnie przez chwilę tam działo się wiele i szybko.
pozdrawiam
Narfas
pozdrawiam
Narfas
:
Narfas, wezme pod uwage.Czekam, az pojawi sie czas bo dzis niedziele, a ja o 18 do domu wrocilem...
:
Najprawdopodobniej nic się nie stało; wychwyt powędrował parę ząbków w tył i wszystko.
Gbu.
Narfas napisał/a: |
(..) pewnie przez chwilę tam działo się wiele i szybko. |
Najprawdopodobniej nic się nie stało; wychwyt powędrował parę ząbków w tył i wszystko.
Gbu.
:
Odpowiedz do tematu
Zegarek naprawiony.
Chce bardzo podziękować Stasiowi, za instrukcje , jak i częsci; Rudolfowi za dekiel oraz całej reszcie za rady .
Chce bardzo podziękować Stasiowi, za instrukcje , jak i częsci; Rudolfowi za dekiel oraz całej reszcie za rady .