Odradzam, szczerze. Jak zobaczę że kupiłeś przede mną to bęcki będą
I kto cię będzie leczył?
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-07-27, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-07-27, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol, nie martw sie, wishlista dluga. Jak uda sie kiedys kupic to obfoce z dedykacja dla Ciebie i się gdzies ukryję
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
niezły kozak z ciebie
nie ma tekiego miejsca żebyś się mógł skutecznie ukryć. Machlo też myśli że jest anonimowy
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-07-27, 23:11, w całości zmieniany 1 raz
Apa13 napisał/a: |
ciniol, nie martw sie, wishlista dluga. Jak uda sie kiedys kupic to obfoce z dedykacja dla Ciebie i się gdzies ukryję |
niezły kozak z ciebie
nie ma tekiego miejsca żebyś się mógł skutecznie ukryć. Machlo też myśli że jest anonimowy
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-07-27, 23:11, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol, te słowa to miód na me uszy.
Te SARBy teraz raczej rzadko są dostępne i poniżej $400 nie uda się wyrwać. Warto wrzucić ogłoszenie na SCWF, WUS i jakieś inne większe fora.
Te SARBy teraz raczej rzadko są dostępne i poniżej $400 nie uda się wyrwać. Warto wrzucić ogłoszenie na SCWF, WUS i jakieś inne większe fora.
:
Machlo, uwazaj.. Gdy ciniola, nie ma na forum to moze wlasnie z maczeta pod Twoim domem stoi:-)
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, raczej nie wie gdzie mnie szukać.
:
raczej sizar niby się urlopuje a tak naprawde to już złapał trop i węszy
pozostaje tylko później dogadać sprawę z Revoltą
i SARB jest mój, tak jak cały świat ( tu następuje ten charakterystyczny szatański śmiech wszystkich filmowych czubków )
pozostaje tylko później dogadać sprawę z Revoltą
i SARB jest mój, tak jak cały świat ( tu następuje ten charakterystyczny szatański śmiech wszystkich filmowych czubków )
:
my precious ...
:
Dziś tak
:
:
W związku z faktem że mamy dzisiaj dziwną pogodę - postanowiłem adekwatnie ztjuningować 303
Mnie gryzie w oczy trochę, ale moja żona twierdzi że "nawet fajnie"
Mnie gryzie w oczy trochę, ale moja żona twierdzi że "nawet fajnie"
:
...ALAMO, kompletnie nie bardzo i nawet jeszcze nie wygląda to to dobrze...
:
...to się dżiszoka zakłada w taki dni i z bani jest
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
ALAMO napisał/a: |
Ale da się nosic, bo dzisiaj mam 31 stopni i chyba ze 100% wilgotności Struś not OK |
...to się dżiszoka zakłada w taki dni i z bani jest