Odpowiedz do tematu
:
Drogo to jest ale czy fajnie
:
Raz nawet chyba był na alledrogo podobny Wostok
:
Michał ten twój to jakaś chińska podrupa nie ma czerwonej gwiazdy na sekundniku.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Za to ma na nim lumę.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Nie chcem ale muszem to napisać, te Vacherony z maskami są znakomite
:
Też tak sądzę. Wystraszyłem nimi wiele much, pająków, a nawet jeden szczur się wśród przerażonych znalazł.
:
Wiadomo de gustibus itd. mnie osobiście podoba się tylko ten z czerwonym pysiem.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Przypomina Ci siebie samego na drugi dzień?
ciniol napisał/a: |
Wiadomo de gustibus itd. mnie osobiście podoba się tylko ten z czerwonym pysiem. |
Przypomina Ci siebie samego na drugi dzień?
:
Dołączysz do mnie jak cię spotkam na zlocie, buraku bezgustny.
:
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
o q...
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Eee, nie różni się od typowych Brajtków.
:
Tru
Blaz napisał/a: |
Eee, nie różni się od typowych Brajtków. |
Tru
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
PIĘKNY!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz do tematu
Remik napisał/a: |
Oczy mi pękli i wypadli... włożyłem je i znowu mi wypadli
[url=http://img36.imagesh...aph.jpg]Obrazek[/URL] Uploaded with ImageShack.us |
PIĘKNY!!!!!!!!!!!!!!!