UTS Pińcet
Odpowiedz do tematu

:
Entwistle napisał/a:
Może ktoś sprzeda jakiegoś grubego mesha na 22mm :)

Na pasiora go!!! Ta koperta aż się prosi o fajnego, grubego, styranego życiem, pasiora ...

:
No na pasku wyglądają idealnie, ja jednak preferuję gumę lub bransoletę zwłaszcza w lecie. Na szczęście bransa w zegarku nie wygląda jak u starego taryfiarza, jest bardzo fajna z dużym zapięciem i co najważniejsze równa na całej długości.

:
No szczerze zazdraszczam :twisted: :twisted: :twisted: -------- pikne maszyny te UTS gdyby nie ta cenka :???: i na kajdanie dostojnie mu ------jakoś na pasku to nie gada do mnie

:
IMO w tym zegarku podoba mi sie tylko pudełko w które je zapakowano- miał bym do wkrętarki :mrgreen:

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Monter napisał/a:
IMO w tym zegarku podoba mi sie tylko pudełko w które je zapakowano- miał bym do wkrętarki :mrgreen:

Zegarek dam psu do zabawy a pudełko na kanapki do roboty albo na sernik :mrgreen: A tak na poważnie to znalazłem mesha z uts'a, wygląda tak:

Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-07-21, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
:
o w pytke ten mesh :shock: drogo?

beceen | ***** ***
:
beceen napisał/a:
o w pytke ten mesh :shock: drogo?

No niestety chyba coś w okolicach 1kzł. za nowy.

:
1000 zeta? pffff :lol:
dobrego taniego kupuj :mrgreen:

beceen | ***** ***
:
Fajny zeiger.......ale troszkę nudny, pasior zdecydowanie go ożywi.

:
Nosilbym i ja :idea:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Fajny zeiger.......ale troszkę nudny, pasior zdecydowanie go ożywi.

Właśnie rozglądam się za jakimś pachem, najbardziej przypadły mi do gustu dzieła Kolegi Spinnera, zastanawiam się tylko jaką klamrę dobrać. Panerajowa odpada ale coś masywnego fajnie by siadło. Co do samego paska podoba mi się taki, klamra też obleci:

Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-07-24, 09:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Na czarnym pachu będzie z niego imho straszny smutas .. Poszedłbym w kierunku jakiegoś wintydżowego brąziku .. Spinner bez problemu wystruga i takiego krzywulca ..

:
Tomek napisał/a:
Na czarnym pachu będzie z niego imho straszny smutas .. Poszedłbym w kierunku jakiegoś wintydżowego brąziku .. Spinner bez problemu wystruga i takiego krzywulca ..

Na brązie też spoko ale ten czarny mi się wyjątkowo podoba :)

:
Zauważyłem, ze koledzy ostatnio do wszystkiego by brązowe paski zakładali :wink:
Moje zdanie jest takie- jeśli pasek ma 'ożywić' zegar, to niezależnie od koloru pomyśl nad jakimś ciekawym przeszyciem

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum