Nowy nabytek UTS z Monachium, im dłużej go mam tym bardziej mi się podoba. Doceniam też fakt że nie jest to produkt masowy, mój ma nr 12
(fotki zapożyczone, oddające wszak ducha, własne wkrótce)
Odpowiedz do tematu
: UTS Pińcet
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-08-03, 17:22, w całości zmieniany 7 razy
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-08-03, 17:22, w całości zmieniany 7 razy
:
Rzeczywiście wygląda porządnie i całkiem ciekawy surowy design , mnie to przekonuje .
Gratulacje .
Gratulacje .
:
Tu link do czyjejś galerii obrazujący gabaryty w porównaniu z U1 i Zillą. Co ciekawe facet ma podobny gust jak ja
http://www.flickr.com/pho...in/photostream/
http://www.flickr.com/pho...in/photostream/
:
Bransoleta rzeczywiście niezła.
:
Niezły taki surowy klimat, bransoleta fajna, dekiel zakręcany na małe imbusowe śrubki.
Gratki.
Gratki.
:
Cały zegar bez dwóch ogniw wychodzi mi 230 gramów. Poniżej fotki mojego egzemplarza, mam biały datownik.
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-07-21, 12:06, w całości zmieniany 3 razy
Blaz napisał/a: |
Bransoleta rzeczywiście niezła. |
Cały zegar bez dwóch ogniw wychodzi mi 230 gramów. Poniżej fotki mojego egzemplarza, mam biały datownik.
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-07-21, 12:06, w całości zmieniany 3 razy
:
Fajny
:
A do mnie przemawia tylko bransa i opakowaka, zegarek nieee
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
bransa bardzo fajna, ale tarcza nudna. Sa inne kolory?
beceen | ***** ***
:
No z Myszką Miki nie było , generalnie taki niemiecki klimat który mi bardzo odpowiada, żadnych zbędnych detali. Na pozytywnie zaskoczył mnie kolor tarczy, na żywo fajnie komponuje się ze stalą, luma świeci na turkusowo. Z tego co widziałem w ofercie firmy dla każdego coś miłego, ja sobie narobiłem smaka.
beceen napisał/a: |
bransa bardzo fajna, ale tarcza nudna. Sa inne kolory? |
No z Myszką Miki nie było , generalnie taki niemiecki klimat który mi bardzo odpowiada, żadnych zbędnych detali. Na pozytywnie zaskoczył mnie kolor tarczy, na żywo fajnie komponuje się ze stalą, luma świeci na turkusowo. Z tego co widziałem w ofercie firmy dla każdego coś miłego, ja sobie narobiłem smaka.
:
Fajny zegar, tylko te wskazówki takie metro...
Szkoda, spaprali taki duży potencjał...
Szkoda, spaprali taki duży potencjał...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
I to pisze właściciel depilatora
Fajny zegar, prawie tak fajny , jak mój Dievas Oceantimer, który lekko nawiązuje do tego UTS-a. Niech się nosi ...
bow napisał/a: |
Fajny zegar, tylko te wskazówki takie metro... |
I to pisze właściciel depilatora
Fajny zegar, prawie tak fajny , jak mój Dievas Oceantimer, który lekko nawiązuje do tego UTS-a. Niech się nosi ...
:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-07-21, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
No Dievas faktycznie ładny
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-07-21, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Wygląda na cięższy, w sumie odliczając bransoletę to wcale nie jest aż taki kloc
Ale i tak bardzo fajny, świetny prosty design
Ale i tak bardzo fajny, świetny prosty design
:
Odpowiedz do tematu
Może ktoś sprzeda jakiegoś grubego mesha na 22mm