UTS Pińcet
Odpowiedz do tematu

: UTS Pińcet
Nowy nabytek UTS z Monachium, im dłużej go mam tym bardziej mi się podoba. Doceniam też fakt że nie jest to produkt masowy, mój ma nr 12 :)

(fotki zapożyczone, oddające wszak ducha, własne wkrótce)

Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-08-03, 17:22, w całości zmieniany 7 razy
:
Rzeczywiście wygląda porządnie i całkiem ciekawy surowy design , mnie to przekonuje .
Gratulacje .

:
Tu link do czyjejś galerii obrazujący gabaryty w porównaniu z U1 i Zillą. Co ciekawe facet ma podobny gust jak ja ;)

http://www.flickr.com/pho...in/photostream/

Blaz
[Usunięty]
:
Bransoleta rzeczywiście niezła. :wink:

:
Niezły taki surowy klimat, bransoleta fajna, dekiel zakręcany na małe imbusowe śrubki.
Gratki.

:
Blaz napisał/a:
Bransoleta rzeczywiście niezła. :wink:

Cały zegar bez dwóch ogniw wychodzi mi 230 gramów. Poniżej fotki mojego egzemplarza, mam biały datownik.

Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-07-21, 12:06, w całości zmieniany 3 razy
emster
[Usunięty]
:
Fajny

:
A do mnie przemawia tylko bransa i opakowaka, zegarek nieee :razz:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
bransa bardzo fajna, ale tarcza nudna. Sa inne kolory?

beceen | ***** ***
:
beceen napisał/a:
bransa bardzo fajna, ale tarcza nudna. Sa inne kolory?

No z Myszką Miki nie było :twisted: , generalnie taki niemiecki klimat który mi bardzo odpowiada, żadnych zbędnych detali. Na pozytywnie zaskoczył mnie kolor tarczy, na żywo fajnie komponuje się ze stalą, luma świeci na turkusowo. Z tego co widziałem w ofercie firmy dla każdego coś miłego, ja sobie narobiłem smaka.

:
Fajny zegar, tylko te wskazówki takie metro...
Szkoda, spaprali taki duży potencjał...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
bow napisał/a:
Fajny zegar, tylko te wskazówki takie metro...

I to pisze właściciel depilatora :shock: :shock: :shock:

Fajny zegar, prawie tak fajny :wink: , jak mój Dievas Oceantimer, który lekko nawiązuje do tego UTS-a. Niech się nosi ...

:
No Dievas faktycznie ładny :)

Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2012-07-21, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Wygląda na cięższy, w sumie odliczając bransoletę to wcale nie jest aż taki kloc :razz:
Ale i tak bardzo fajny, świetny prosty design :mrgreen:

:
Może ktoś sprzeda jakiegoś grubego mesha na 22mm :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum