Odpowiedz do tematu
:
Tomek - przy zakupach wybierałeś tę najtańszą wersję przesyłki ? Idzie faktycznie tak długo jak piszą ?
World Wide Watches
:
nieee, normalne nato za 12 baksów. Z tym dyskontem za ilość powyżej 3. Tajemnica....
hulelam, tak jak pisałam w pierwszym poście, zamówiłam już dziś. Nawet do amerykańskiego samego rana poczekałam, czyli naszego wczesnego popołudnia. Sorry, myślałam, że cały weekend to dość na zastanowienie
[ Dodano: 2012-07-09, 19:06 ]
Według moich doświadczeń normalna poczta idzie ze Stanów ok. 2 tygodni, mało prawdopodobne, żeby szybciej przyszła.
Tomek napisał/a: | ||
Paski z wyprzedaży nie są objęte zniżką. |
nieee, normalne nato za 12 baksów. Z tym dyskontem za ilość powyżej 3. Tajemnica....
hulelam, tak jak pisałam w pierwszym poście, zamówiłam już dziś. Nawet do amerykańskiego samego rana poczekałam, czyli naszego wczesnego popołudnia. Sorry, myślałam, że cały weekend to dość na zastanowienie
[ Dodano: 2012-07-09, 19:06 ]
pasti napisał/a: |
wybierałeś tę najtańszą wersję przesyłki ? Idzie faktycznie tak długo jak piszą |
Według moich doświadczeń normalna poczta idzie ze Stanów ok. 2 tygodni, mało prawdopodobne, żeby szybciej przyszła.
:
Większość wysyłek była gratis (łapałem się na promocje), za kilka płaciłem (najtańsza opcja). Wszystkie przyszły po ok. dwóch tygodniach.
pasti napisał/a: |
Tomek - przy zakupach wybierałeś tę najtańszą wersję przesyłki ? Idzie faktycznie tak długo jak piszą ? |
Większość wysyłek była gratis (łapałem się na promocje), za kilka płaciłem (najtańsza opcja). Wszystkie przyszły po ok. dwóch tygodniach.
:
Do mnie właśnie dziś doszła przesyłka od C&B - równo tydzień po kliknięciu, najtańszą opcją ofc Bardzo fajne jakościowo paseczki
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Zaiste amerykańska poczta sprawnie działa, paseczki doleciały w ósmym dniu od zamówienia
:
Wspaniale. To czekam na mój pasek.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Odpowiedz do tematu
Szybkie są i dobrze
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...